Nume
Parola
Vizualizări: 4455
Un nou grup de angajați ai INCASO atestați oficial in calitate de MEDIATORI
Chisinau, 27 Noiembrie 2014 — În temeiul Legii cu privire la mediere, o nouă echipă de angajați ai INCASO au fost atestați de către Consiliul de Mediere, devenind mediatori cu drepturi depline.

Medierea este un proces flexibil, realizat confidențial, în care mediatorul ajută în mod activ părțile la agrearea unui acord privind o dispută sau un diferend.
Astfel, INCASO acționează în primul rînd drept MEDIATOR, pentru a ajuta părțile să ajungă la reconciliere.

INCASO nu doar recuperează datorii, dar și oferă soluții financiare debitorilor, în primul rând în formă de acorduri de plată eșalonată, care stopează calculul penalităților și permite debitorilor să achite datoriile în condiții avantajoase, individualizate.

Majorând continuu numărul de mediatori atestați, INCASO urmărește facilitarea unui climat mai favorabil de soluții pentru toate categoriile implicate în procesul de recuperare a datoriilor și creanțelor, atât pentru debitor cât și pentru creditor.

INCASO rămâne a fi liderul pieței de management al creanțelor mass market din Moldova. INCASO dezvoltă activități de colectare ale creanțelor din sectorul de telecomunicații, microfinanţare, utilități, bănci, etc.

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md , +373 22 85 37 85, Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso