Nume
Parola
Vizualizări: 3391
Invitație la masa rotundă „PERSPECTIVELE DE DEZVOLTARE A COALIȚIEI DE MEDIU BĂLȚI”
Bălți, 27 Ianuarie 2015 — AO “Caroma Nord” organizează în data de 30 ianuarie 2015, orele 14.30-16.30 masa rotundă cu genericul „PERSPECTIVELE DE DEZVOLTARE A COALIȚIEI DE MEDIU BĂLȚI”. Evenimentul se va desfășura în incinta Hotelului Bălți, Sala de ședințe, etajul 4.

Masa rotundă este organizată în cadrul proiectului “Creşterea gradului de implicare a societăţii civile în procesul de protecţie a mediului şi responsabilizarea factorilor decizionali prin crearea Coaliției de Mediu în municipiul Bălţi și promovarea valorilor ecologice europene”.

Proiectul de față are drept scop dezvoltarea capacității organizaţiilor neguvernamentale de mediu care activează la nivel local de a derula campanii de advocacy cu implicarea activă a membrilor comunităţii în procesul decizional.

Printre invitații la dezbatere se numără circa 60 de persoane, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, reprezentanți ai instituțiilor de învățămînt, agenți economici, precum și persoane fizice care au aderat la Coaliția de Mediu Bălți, dar și alte persoane care au obiectivul de a contribui la dezvoltarea Coaliției.

Masa rotundă este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).