Nume
Parola
Vizualizări: 2186
Invitație pentru mass media la Conferința de lansare a proiectului „Dezvoltarea capacităţilor oraşelor privind planificarea urbană integrată în context regional
Chișinău, 28 Ianuarie 2015 — Agenţia de Dezvoltare Regională Centru în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Senec-Pezinok, Slovacia, organizează conferinţa de lansare a proiectului „Dezvoltarea capacităţilor oraşelor privind planificarea urbană integrată în context regional”.

Obiectivul proiectului este axat pe dezvoltarea capacităţilor oraşelor din Regiunea de Dezvoltarea Centru în planificare urbană integrată, a rolurilor oraşelor în dezvoltarea regională, precum şi pe împărtăşirea experienţelor şi bunelor practici între oraşe similare.

Deschiderea conferinţei va avea loc pe 30 ianuarie 2015, ora 10.00, în sala Sala Roşie a complexului „Summit Events & Conference Center”, str. Tighina, 49/3, scara 1, parter, mun. Chișinău, Republica Moldova.

În acest context, dorim să vă adresăm invitaţia noastră reprezentanților mass-media pentru a participa la evenimentul de lansare.

Agenda evenimentului o găsiți pe siteul oficial al ADR Centru: www.adrcentru.md