Nume
Parola
Vizualizări: 1989
Din categorie: Afaceri
INCASO - MARCA RESPONSABILĂ SOCIAL
Chisinau, 30 Ianuarie 2015 — La 29 ianuarie 2015 a avut loc ”Gala businessului moldovenesc” cu decernarea premiului ”Marca Comercială a Anului 2014”. Medalia de argint a concursului, la nominalizarea ”Marca Responsabilă Social” a fost obținută de Compania de Colectare a Datoriilor INCASO.

Concursul ”Marca Comercială a Anului” este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în comun cu Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală, cu scopul de a promova practicile de succes în domeniul marketingului şi branding-ului.
“Este pentru prima dată când o companie de colectare a datoriilor este premiată pentru responsabilitatea socială pe care o promovează la nivel de filozofie a companiei.

INCASO nu doar recuperează datorii, dar abordează fiecare datorie în mod individualizat ajutând debitorul prin oferirea de soluții financiare, în primul rând în formă de acorduri de plată eşalonată, care stopează calculul penalităţilor şi permite debitorilor să achite datoriile în condiții avantajoase; INCASO urmărește cauzele care au determinat apariția datoriei, informând ulterior clienții săi care folosesc aceste date, după caz, pentru îmbunătățirea proceselor interne.

De asemenea, INCASO creează locuri de muncă, inclusiv pentru studenți, sponsorizează proiecte sociale, implementează campanii de comunicare adresate persoanelor cu datorii neperformante, precum și campanii de educare financiară destinate adolescenților în scopuri de prevenție…”, a declarat Veaceslav MÎRZA, Director general, INCASO.

Compania INCASO este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților și a activității economice. INCASO este cea mai mare companie de colectare din Republica Moldova și procesează la moment peste 100.000 de debitori activi.

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85, Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso

Statistica

  • 9764 comunicate de presă
  • 326 jurnalişti înscrişi
  • 132 instituţii/companii înscrise
  • 469 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate