Nume
Parola
Vizualizări: 6618
“Veritrans Plus” SRL a luat trofeul concursului ”Premiul pentru realizări în domeniul calității”
Chisinau, 30 Ianuarie 2015 — “Veritrans Plus” SRL, Laborator de Încercări şi Verificări Metrologice, a devenit laureat al concursului ”Premiul pentru realizări în domeniul calității”. Ceremonia de premiere a învingătorilor a avut loc pe data de 29 ianuarie 2015, la Gala Businessului Moldovenesc, desfășurată în cadrul evenimentului național ”Fabricat în Moldova”.
Concursul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie, în parteneriat cu Asociaţia Patronală în domeniul Conformităţii Produselor din Republica Moldova și instituțiile specializate ale Ministerului Economiei - Institutul Național de Standardizare, Institutul Național de Metrologie, Centrul național de acreditare „MOLDAC".
La festivitatea de înmânare a distincțiilor au fost prezenți reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, corpului diplomatic, instituțiilor de stat, agenți economici din diferite domenii de activitate, mass-media.
Referindu-se la semnificația trofeului obținut de “Veritrans Plus” SRL, directorul companiei, Ludmila Negruța, a menționat că, Marele Premiu pentru realizări în domeniul calității reprezintă recunoașterea nivelului înalt al serviciilor prestate de întreprindere.
”Titlul de laureat al acestui concurs demonstrează faptul că, “Veritrans Plus” SRL are poziție de lider, cu o reputație de încredere, servicii competitive și de calitate înaltă. Toate acestea vor contribui la atragerea noilor parteneri și clienți, menținerea și creșterea cotei pe piață, fapt ce va aduce profituri mai mari și, prin urmare, va deschide noi oportunități în afaceri.
În toată lumea, calitatea a devenit un factor-cheie pentru realizarea avantajului competitiv. Mai mult decât atât, ea vizează nu doar calitatea serviciilor, dar și un sistem de management corespunzător al calității proceselor de afaceri”, a spus Ludmila Negruța.
Directorul “Veritrans Plus” SRL a salutat inițiativa organizatorilor de a readuce în viața mediului de afaceri acest concurs. ”Premiile pentru calitate și atingerea excelenței în business oferă recunoașterea a celor mai bune organizații, fiind un element important în strategiile de îmbunătățire, sporire a productivității și competitivității. Astfel, clienții noștri pot fi siguri de calitatea serviciilor solicitate”, a conchis antreprenoarea.
“Veritrans Plus” SRL a fost fondat în anul 2007. La momentul actual, Laboratorul de Încercări şi Verificări Metrologice “Veritrans Plus” SRL activează conform standardelor europene SM SR EN ISO/CEI 17025:2006 și SM SR EN ISO/CEI 17020:2013.

Autor: Asociația Patronală în domeniul Conformităţii Produselor din Rep

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă