Nume
Parola
Vizualizări: 10733
INCASO vă invită la un eveniment de lansare a cărții „It’s complicated” de Zina Zen
Chișinău, 13 Februarie 2015 — INCASO, liderul pieții de management al creanțelor mass market din Moldova, este sponsor general al „It’s complicated”, o nouă carte semnată de Zina Zen.

În ajun de ziua îndrăgostiților, Zina Zen lansează o nouă carte: „It’s complicated” - un volum de stări și rime, pentru orice vârstă, orice oră de zi sau noapte. Este deopotrivă, răspuns și întrebare. Este o carte cu suflet, pentru suflet, o carte cu viață, cu puls, cu zvâcnire, o carte cu versuri numai bune de pus pe muzică, o carte pentru ieri, pentru azi, dar, mai ales, pentru mâine, o carte de iubit, care-ți aduce întrebarea sau ... răspunsul: „It’s complicated”. Pentru stropul-lipsă de culoare și o amprentă personală, cartea conține pozele talentatului fotograf Victor Garștea, care a ilustrat-o.

Zina Zen - autoarea unui blog găzduit de platforma online a revistei „Tango” - una dintre cele mai profesioniste și citite reviste din România. Anul trecut a debutat în Chișinău, împreună cu Vica Demici, cu cartea „paraLELE” - declarată de către editura Cartier, cea mai vândută carte a anului 2014.

Victor Garştea este un fotograf tânăr, dar experimentat, membru al Uniunii Artiștilor Fotografi din Moldova, participant a numeroase expoziții internaționale și naționale, printre care, expoziția personală „Dragostea pentru adevăr”.

Veaceslav MÎRZA, directorul general, susține că a devenit o tradiție frumoasă pentru compania INCASO să sponsorizeze asemenea evenimente culturale “La sigur cartea va avea un success incontestabil, este duetul anului”.

INCASO salută astfel de inițiative, iar acțiunea în cauză se înscrie în șirul întreg de activități sociale la care INCASO este și va fi prezent.

INCASO are onoarea de a vă invita la lansarea „It’s complicated” de Zina Zen, vineri, 13 februarie, ora 18:30, la Tipografia 5, str. Vlaicu Pîrcălab 45.

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso