Nume
Parola
Vizualizări: 10069
CONCURS! Selectarea unei companii pentru organizarea unei campanii de promovare a unui MOD SĂNĂTOS DE VIAȚĂ prin consumul PRODUSELOR APICOLE ECOLOGICE
Bălți, 19 Noiembrie 2015 — ADR Nord a lansat un concurs de selectare unei companii care va organiza campania de informare și conștientizare de promovare a unui mod sănătos de viață prin consumul produselor apicole ecologice. Activitatea urmează să aibă loc în cadrul proiectului „Crearea sistemului integrat de dezvoltare durabilă a sectorului apicol în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”.

► DETALII. Informații desfășurate despre concurs se găsesc în fișierul atașat mai jos.

► DATA LIMITĂ. 30.11.2015

► DESPRE PROIECT. Proiectul „Crearea sistemului integrat de dezvoltare durabilă a sectorului apicol în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Guvernul României prin intermediul Programului României de Cooperare pentru Dezvoltare și implementat de ADR Nord, este conceput pentru dezvoltarea unui sistem de achiziții, stocare, procesare, ambalare de produse apicole în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova, valorificarea potențialului melifer din regiune prin crearea unui sistem de marketing, precum și consolidarea capacităților a 100 apicultori locali privind utilizarea programelor de implementare a standardelor internaţionale de calitate în cadrul a 10 seminare și a unei vizite de studiu în România. Implementarea cu succes a proiectului va permite multiplicarea lui și în alte regiuni de dezvoltare a Republicii Moldova.

www.adrnord.md