Nume
Parola
Vizualizări: 3328
Anunț: Baza de date a prestatorilor de servicii și a jurnaliștilor interesați de OSC-uri tot mai solicitată
1 Decembrie 2015 — Centrul CONTACT promovează responsabilitatea socială și spiritul de cooperare, prin intermediul celor două baze de date, una a prestatorilor de servicii de instruire și dezvoltare organizațională și baza de date a jurnaliștilor interesați de activitățile OSC-urilor.
La trei luni de la lansare, baza de date a prestatorilor numără deja 22 de organizații înregistrate, iar cea de-a doua baza are 7 jurnaliști autentificați. Platforma www.ngo.md oferă interacțiune directă cu parteneri, traineri și materiale de calitate, în vederea dezvoltării potențialului ONG-urilor.
Baza de date a formatorilor reprezintă un pas major pentru crearea unei piețe funcționale și competitive de servicii de consolidare a capacităților organizațiilor societății civile din Republica Moldova. Baza de date a jurnaliștilor care reflectă subiectele societății civile va ajuta OSC-urile să identifice jurnaliști și să își îmbunătățească acoperirea mediatică a activităților lor.
Menționăm, că Centrul CONTACT, în parteneriat cu OCT Caraseni, dezvoltă capacitățile furnizorilor de servicii de dezvoltare organizațională. Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri care vin să sporească potențialul societății civile.
Această inițiativă este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin Centrului Național de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale din Moldova CONTACT și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.
Persoana de contact: Aleona Veselovscaia, coordonatoare de program „Consolidarea Societății Civile”, Centrul CONTACT E-mail: elena.veselovskaia@gmail.com, tel: 0 22 23 39 48