Nume
Parola
Vizualizări: 6040
Noi servicii de instruire! 30% teorie, 70% practică
13 Mai 2016 — Activitatea eficientă din cadrul fiecărei întreprinderi, este în strictă concordanță cu modalitatea instruirii salariaților. Pornind de la acest fapt Î.S. „Fiscservinform” - instituție ce prestează servicii fiscale electronice, cu care interacționează practic toți contribuabilii, a tins mereu spre o deservire și o instruire corespunzătoare pentru clienții săi.

Respectiv, chiar din momentul fondării întreprinderii, a fost practicată organizarea cursurilor de instruire atît pentru funcționarii fiscali, cît și pentru contribuabili.

În contextul ultimelor cerințe parvenite din partea agenților economici Î.S „Fiscservinform” a diversificat modalitatea instruirii în domeniul serviciilor fiscale electronice, și anume:

Curs rapid, cu durata de 1 zi – Destinat agenților economici cu experienţă în utilizarea serviciilor fiscale electronice, care îşi doresc să manevreze mai ușor cu instumentele ce le oferă noile tehnologii electronice.

Programul training-ului include:
- Descrierea gamei de servicii fiscale electronice
- Cum se efectuează conectarea la serviciile fiscale electronice
- Utilizarea SIA „Declarație electronică”
- Utilizarea SIA „Contul curent al contribuabilului”
- Utilizarea SIA „Comanda on-line a formularelor tipizate”
- Utilizarea SIA „e-Factura”
- Descrierea succintă a altor servicii fiscale electronice

Prețul cursului este de 445 lei (abonații revistei Monitorul fiscal FISC.md primesc o reducere de 20% și achită doar 356 lei)

Curs extins, cu durata de 2 zile - Destinat contribuabililor începători în utilizarea serviciilor fiscale electronice, sau pentru cei ce doresc o abordare mai desfășurată a taining-ului. Optînd pentru acest curs utilizatorii vor beneficia de o abordare detaliată a programului sus menționat, precum și de descrierea altor servicii electronice prestate de Î.S. „Fiscservinform” precum: SIA „Registrul general electronic al facturilor fiscale” etc.

Prețul cursului este de 640 lei (abonații revistei Monitorul fiscal FISC.md primesc o reducere de 20% și achită doar 512 lei)

La finisarea instruirii fiecărui participant i se înmînează Certificatul de participare la training precum și un ghid de utilizare a tuturor serviciilor.

30% teorie, 70% practică – este raportul prevăzut de practica didactică internațională pentru asimilarea cît mai bună a cursului.

Dacă ați ajuns să citiți acest articol pînă aici, sigur mai aveți întrebări fără răspuns. Vom fi bucuroși să Vă răspundem la numerele de telefon 0-22 822 032, 068 974777, 068 669942, sau să ne scrieți la adresa electronică instruire@fsi.fisc.md.