Nume
Parola
Vizualizări: 5700
Program de stagiere în Germania
Chișinău, 15 Iulie 2016 — Managerii de la întreprinderile din Republica Moldova sunt invitaţi să iniţieze sau să dezvolte afaceri cu parteneri germani, aplicand la Programul de pregătire şi perfecţionare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.

Programul este organizat cu scopul de a cunoaşte piaţa germană, a stabili legături de afaceri cu firme germane şi a edifica parteneriate pe termen lung, fiind un instrument de promovare în domeniul comerţului extern.

Grupul ţintă: top și middle manageri de la companiile moldovenești din orice domeniu al economiei naționale.

Programul prevede un stagiu de o lună de zile în Germania, activitatea desfăşurîndu-se pe 3 domenii:

- Traininguri de Management: competenţele individuale de management sunt dezvoltate prin traininguri adaptate la necesităţile participanţilor;

- Vizite la întreprinderi: discuţiile de specialitate, ce au loc la întreprinderi contribuie la cunoaşterea unor exemple de bune practici din Germania;

- Vizite individuale de afaceri: accesul la piaţa germană este facilitat prin contacte directe de afaceri.

Fiecare participant beneficiază de asigurare, cazare, alimentare (dejun şi prânz), transport intern și primește bursă de 15 euro/zi (circa 400 euro). Costurile în Germania sunt finanțate de Ministerul Economiei şi Energiei al Republicii Federative Germania.

Selectarea participanţilor se face de către o comisie de experti germani, în baza interviului. Termenul-limită: 30 septembrie 2016.

Următorul interviu de selectare a candidaţilor se va desfăşura 8-10 noiembrie 2016.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 022-233286, 022-235294 sau la adresa de e-mail: seminar@chamber.md.