Nume
Parola
Vizualizări: 5071
„Caroma Nord” anunță concurs pentru selectarea unui expert care va dezvolta Planul de Acțiuni în domeniulmediuluipentru municipiul Bălți
Bălți, 21 Octombrie 2016 — În perioada Decembrie 2015–Mai 2017,Caroma Nord,în colaborare cu Primăria Bălți, elaborează un Plan de Acțiuni în domeniul mediului, ca și parte integrantă a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a municipiului Balți 2016-2019. Planul va fi elaborat în cadrul proiectului ”Creșterea implicării societății civile în protecția mediului și implicarea în procesele decizionale prin crearea Coaliției de Mediu în Bălți și promovarea valorilor europene de mediu” implementat de FHI 360 cu suportul financiar al Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Obiectiv
Caroma Nord va angaja un consultant care va fi responsabil (împreună cu Caroma Nord) de elaborarea unui Plan de Acțiuni în domeniul mediului care va reflecta situația în domeniul mediului în municipiul Balți din perspectivă economică și socială.

Suplimentar, expertul va contribui la elaborarea acțiunilor de mediu corelate cu problemele existente și strategiile naționale.

Responsabilitățile expertului
• Dezvoltarea/elaborareaPlanului Local de AcțiuniîndomeniulMediului a municipiuluiBălți;
• Dezvoltarea/elaborarea analizei actuale a situațieiîn domeniul mediului în colaborare cu direcțiile de specialitate ale Primăriei Bălți;
• Derularea a 3 ateliere de lucru de o zi privind planificarea strategică de mediu.

Durata contractului
Contractantul va presta serviciile sus-menționate în perioada noiembrie – decembrie 2016.

Procedura de aplicare:
Persoanele interesate sunt încurajate să trimită dosarul, care să conțină: (1) CV-ul; (2) o scrisoare de intenție conținând aspectele/viziunile pe care aplicantul dorește să le expună cu privire la sarcina ce urmează a fi efectuată; (3) propunerea financiară (reieșind din numărul de zile de lucru estimate și costul unei zile de lucru). Dacă consultantul a participat anterior la elaborarea unor analize similare se încurajează atașarea la dosar a 1-2 exemple.

Aplicațiile vor fi evaluate în baza următoarelor criterii:
- experiența expertului
- viziunea asupra executării și abordarea sarcinilor
- costul serviciilor.

Valoarea maximă a contractului este de 12,000 MDL, inclusiv taxe, transport și cheltuieli de masă și cazare.

Dosarul va fi trimis prin email la adresa: caroma.nord.ngo@gmail.com; caroma_pirlita2002@yahoo.com, frecauteanu.r@gmail.com cu mențiunea „Expert pe mediu” până la data de 01 noiembrie 2016, ora 17:00.

Cererile de informații privind acest concurs pot fi adresate în scris la adresa electronică frecauteanu.r@gmail.comși copie la adulman@fhi360.org