Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 306 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 1606
Chisinau, 4 Septembrie 2018 —  Biroul de Cooperare al Elveției/ Reprezentanța Ambasadei Confederației Elvețiene anunță că, prin intermediul Comisiei Federale pentru Burse destinate studenților străini. Guvernul Elveției acordă cercetătorilor din Republica Moldova următoarele tipuri de burse pentru anul academic 2019-2020.
Vizualizări: 1983
Chisinau, 14 Mai 2018 — Poziția: CONDUCĂTOR AUTO/CURIER
Program de lucru: de la  9:00 la 18:00
Supervizor: Director Finanțe și Administrare
Locație: Chișinău, Republica Moldova
Încadrare în serviciu (preliminar, negociabil): 1 iunie 2018.

Despre Fundația Est-Europeană

Fundația Est-Europeană (FEE) a fost înregistrată la 3 noiembrie 2009 la Ministerul Justiției al Republicii Moldova și este succesoarea Fundaţiei Eurasia (FE) în Moldova.

Vizualizări: 1801
25 Mai 2017 —  Avem deosebita plăcere să vă invităm la Conferința națională “Inegalitățile în Republica Moldova: lecţii învăţate în perioada 2010-2016”, care va avea loc pe data de 26 mai 2017, între orele 09.00 și 15:30, la Centrul de instruiri Keystone Moldova str.
Vizualizări: 3333
9 Noiembrie 2016 — Asociația Obștească „Eco-Răzeni” organizează cea de a doua ediție a Conferinței Naționale pentru Antreprenoriat Social în perioada 15 – 17 noiembrie 2016 la Chișinău, Bălți și Cahul. În acest sens, avem o deosebită plăcere de a invita reprezentanți ai misiunilor diplomatice, organizațiilor internaționale, donatorilor și instituțiilor guvernamentale, precum și asociații obștești, întreprinderi sociale, prestatori de servicii sociale, instituții de învățământ și întreprinderi cu responsabilitate socială la evenimentul realizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova, Fundația Est-Europeană, Reprezentanța IM Swedish Development Partner și Atașatul pentru Muncă, Afaceri Sociale și Protecția Consumatorului al Ambasadei Austriei la Chișinău.
Vizualizări: 1855
18 Martie 2016

Recomandările ONU pentru asigurarea drepturilor persoanelor cu diazbilități în Republica Moldova

Raportorul Special al ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități, Catalina Devandas Aguilar, a prezentat Raportul cu privire la implementarea drepturilor persoanelor cu dizabilități în Republica Moldov și asigurarea participării lor depline în societate în condiții de egalitate cu ceilalți.

În raport, oficialul ONU prezintă oportunitățile și provocările cu care Republica Moldova se confruntă în implementarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și asigurarea participării lor sociale în condiții de egalitate cu restul membrilor.
Vizualizări: 1699
27 Ianuarie 2016 — Centrul pentru Copii și Părinți Miriam organizează pe 30 ianuarie un atelier caritabil, confecționarea semnelor de carte, în care își propune să strângă cât mai multe cărți pentru bibliotecile stradale ”Citește cât încape”.

La atelierul de creație, copiii vor avea ocazia să creeze semne pentru cărți cu maimuțică din lut polimeric.
Vizualizări: 2049
22 Ianuarie 2016 — EAD Society (www.eadsociety.
Vizualizări: 1935
11 Februarie 2015 — Colegiul de Zootehnie și Medicină Veterinară din Brătușeni, raionul Edineț, în colaborare cu Asociația Obștească „Pro Cooperare Regională”, anunță înscrierea la cursul de instruire în domeniul zootehniei, disciplina „Creșterea animalelor (bovine)”.

La cursurile de instruire sunt invitați să se înscrie, în primul rând, fermierii din regiunea de nord a republicii (și nu numai) care au nevoie de instruire.
Vizualizări: 2968
13 Ianuarie 2015 — Deadline: 26 January 2015

Duration of contract: 1 year, with extension based on performance.

Applications should include CV and a letter of intent/motivation in English, submitted to: ipetrea@trimbos.
Vizualizări: 2118
Bălţi, 30 Noiembrie 2014 — Asociația Internațională a Business-ului Mic și Mijlociu „Small Euro Business” din Bălți anunță despre finalizarea proiectul de colaborare transnațională „Crearea și promovarea de noi abordări și instrumente pentru consolidarea competitivității sectorului primar și a inovației în Europa de Sud-Est” (APP4INNO).

Cu acest prilej, la Universitatea de Stat din Bălți, la 25 noiembrie, s-a desfășurat o masă rotundă la care au participat reprezentanți ai Euroregiunii „Prutul de Sus” din Ucraina și România, ai unor instituții și organizații din Moldova, precum și fermieri.