Nume
Parola
Vizualizări: 558
Chișinău, 2 August 2017 — O „discuție deschisă” – prima activitate din cadrul proiectului „Nimic pentru noi fără noi! Dezvoltarea rețelei de experți în drepturile persoanelor cu dizabilități psihosociale și intelectuale” – a avut loc la Chișinău, în data de 31 iulie a.
Vizualizări: 301
Chișinău, 26 Iulie 2017 — Asociația SOMATO, organizație ce activează în domeniul sănătății mintale timp de mai bine de 18 ani, va crea o rețea de experți în drepturile persoanelor cu dizabilități psihosociale și intelectuale.

În acest scop, Asociația SOMATO va derula un proiect, susținut financiar de Ambasada Finlandei la București.

Vizualizări: 587
Chișinău, 19 Iulie 2016 — Dialogul informal dintre grupuri de persoane cu dizabiltăți psiho-sociale și intelectuale cu diverși reprezentanți ai unor instituții naționale și internaționale – „Eu sunt important! Drepturile mele contează!
Vizualizări: 776
Chișinău, 14 Iulie 2016 — Cine?: Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului; Organizația Mondială a Sănătății; Asociația SOMATO;

Ce?
Vizualizări: 695
Orhei, 28 Aprilie 2016 — Asociația SOMATO, în parteneriat cu Institutul „Trimbos-Moldova” (Olanda) și Oficiul din Moldova al Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului, continuă ciclul de instruire în domeniul drepturilor omului cu un training de două zile (27 aprilie -28 aprilie) pentru profesioniștii din domeniul sănătății mintale din raionul Orhei.

Între 21 și 22 aprilie un training similar a fost promovat pentru profesioniștii din sistemul de sănătate mintală din raionul Soroca.
Vizualizări: 720
Cimișlia, 2 Aprilie 2016 — După Cahul, Asociația SOMATO a continuat sesiunea de instruire în domeniul drepturilor omului cu un training de două zile (31 martie-1 aprilie) la Cimișlia la care au participat reprezentanți ai serviciului „Respiro”, ai serviciilor pentru copii cu dizabilități, ai serviciilor pentru persoane în etate, ai serviciilor pentru adolescenți și tineri, ai ONG-urilor. La training au participat medici de familie, angajați ai Direcției de Asistență Socială și ai Centrului Comunitar de Sănătate Mintală din Cimișlia.
Vizualizări: 720
Cahul, 25 Martie 2016 — Asociația SOMATO, cu sediul în mun. Bălți, a desfășurat un training de două zile pentru membrii echipei Centrului Comunitar de Sănătate Mintală din Cahul, dând astfel startul unei sesiuni speciale de instruire în domeniul sănătății mintale, care va fi derulată în câteva localități din țară.
Vizualizări: 766
24 Decembrie 2015 — Asociația SOMATO a început desfășurarea unei serii de treninguri pentru beneficiarii, rudele acestora și lucrătorii Centrelor de Sănătate Mintală.

Primele două asemenea ateliere au fost organizate la Centrul de Sănătate Mintală din Soroca (21 decembrie) și la Centrul de Sănătate Mintală din Cimișlia (22 decembrie).
Vizualizări: 783
Bălți, 20 Noiembrie 2015 — Patru întâlniri de grup „de la egal la egal” ale consultanților și experților din domeniul sănătății mintale cu beneficiari și profesioniști de la patru centre de sănătate mintală a organizat și desfășurat, de la începutul lunii curente, Asociația SOMATO din Bălți.

Întâlnirile s-au desfășurat la Orhei (6 noiembrie), Soroca (11 noiembrie), Cahul (13 noiembrie) și Cimișlia (19 noiembrie).
Vizualizări: 684
Bălți, 19 Octombrie 2015 — Cel puțin 70 de beneficiari și 60 de specialiști din centrele comunitare de sănătate mintală din patru raioane ale Republicii Moldova vor fi instruiți în domeniul drepturilor persoanelor cu probleme de sănătate mintală grație unui proiect derulat de Asociația SOMATO din Bălți.

Derularea proiectului „Capacitarea grupurilor de persoane cu dizabilități psiho-sociale și intelectuale în scopul unei participări eficiente în luarea deciziilor și incluziunea eficienta în societate”, susținut financiar de Ambasada Finlandei la București, a început în luna septembrie a.Statistica

  • 9511 comunicate de presă
  • 323 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 466 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate