Nume
Parola
Vizualizări: 208
Chișinău, 19 Octombrie 2017 — Asociația SOMATO anunță primele bilanțuri ale activităților realizate în cadrul implementării proiectului ce prevede formarea unei rețele de experți în drepturile persoanelor cu dizabilități psihosociale și intelectuale.

Este vorba de proiectul „Nimic pentru noi fără noi: crearea unei rețele de experți în drepturile persoanelor cu dizabilități psihosociale și intelectuale”, derulat de Asociația SOMATO, cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București.
Vizualizări: 689
Chișinău, 2 August 2017 — O „discuție deschisă” – prima activitate din cadrul proiectului „Nimic pentru noi fără noi! Dezvoltarea rețelei de experți în drepturile persoanelor cu dizabilități psihosociale și intelectuale” – a avut loc la Chișinău, în data de 31 iulie a.

Vizualizări: 409
Chișinău, 26 Iulie 2017 — Asociația SOMATO, organizație ce activează în domeniul sănătății mintale timp de mai bine de 18 ani, va crea o rețea de experți în drepturile persoanelor cu dizabilități psihosociale și intelectuale.

În acest scop, Asociația SOMATO va derula un proiect, susținut financiar de Ambasada Finlandei la București.
Vizualizări: 641
Chișinău, 19 Iulie 2016 — Dialogul informal dintre grupuri de persoane cu dizabiltăți psiho-sociale și intelectuale cu diverși reprezentanți ai unor instituții naționale și internaționale – „Eu sunt important! Drepturile mele contează!
Vizualizări: 836
Chișinău, 14 Iulie 2016 — Cine?: Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului; Organizația Mondială a Sănătății; Asociația SOMATO;

Ce?
Vizualizări: 766
Orhei, 28 Aprilie 2016 — Asociația SOMATO, în parteneriat cu Institutul „Trimbos-Moldova” (Olanda) și Oficiul din Moldova al Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului, continuă ciclul de instruire în domeniul drepturilor omului cu un training de două zile (27 aprilie -28 aprilie) pentru profesioniștii din domeniul sănătății mintale din raionul Orhei.

Între 21 și 22 aprilie un training similar a fost promovat pentru profesioniștii din sistemul de sănătate mintală din raionul Soroca.
Vizualizări: 808
Cimișlia, 2 Aprilie 2016 — După Cahul, Asociația SOMATO a continuat sesiunea de instruire în domeniul drepturilor omului cu un training de două zile (31 martie-1 aprilie) la Cimișlia la care au participat reprezentanți ai serviciului „Respiro”, ai serviciilor pentru copii cu dizabilități, ai serviciilor pentru persoane în etate, ai serviciilor pentru adolescenți și tineri, ai ONG-urilor. La training au participat medici de familie, angajați ai Direcției de Asistență Socială și ai Centrului Comunitar de Sănătate Mintală din Cimișlia.
Vizualizări: 814
Cahul, 25 Martie 2016 — Asociația SOMATO, cu sediul în mun. Bălți, a desfășurat un training de două zile pentru membrii echipei Centrului Comunitar de Sănătate Mintală din Cahul, dând astfel startul unei sesiuni speciale de instruire în domeniul sănătății mintale, care va fi derulată în câteva localități din țară.
Vizualizări: 826
24 Decembrie 2015 — Asociația SOMATO a început desfășurarea unei serii de treninguri pentru beneficiarii, rudele acestora și lucrătorii Centrelor de Sănătate Mintală.

Primele două asemenea ateliere au fost organizate la Centrul de Sănătate Mintală din Soroca (21 decembrie) și la Centrul de Sănătate Mintală din Cimișlia (22 decembrie).
Vizualizări: 832
Bălți, 20 Noiembrie 2015 — Patru întâlniri de grup „de la egal la egal” ale consultanților și experților din domeniul sănătății mintale cu beneficiari și profesioniști de la patru centre de sănătate mintală a organizat și desfășurat, de la începutul lunii curente, Asociația SOMATO din Bălți.

Întâlnirile s-au desfășurat la Orhei (6 noiembrie), Soroca (11 noiembrie), Cahul (13 noiembrie) și Cimișlia (19 noiembrie).Statistica

  • 9586 comunicate de presă
  • 324 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 466 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate