Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 673 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 4349
Chisinau, 3 Mai 2010 — Asociatia "Pentru Familie" comunica, ca Rezolutia Gross, intitulata "Discriminare pe baza de orientare sexuala si identitate de gen", pusa la vot la 29 Aprilie in cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, a fost adoptata cu 51 de voturi contra 25, cu 5 abtineri.

Ca rezultat al adoptarii acestuii document, Comitetul de Ministri al APCE urmeaza sa pregateasca pentru tarile membre ale Consiliului Europei un set de masuri de combatere a discriminarii pe motive de orientare sexuala si identitatea de gen, in vederea asigurarii respectarii drepturilor lesbienilor, homosexualilor, bisexualilor si persoanelor transgender si promovarii tolerantei fata de ei si sa monitorizeze, ulterior, punerea acestor masuri in aplicare.
Vizualizări: 4124
Chisinau, 25 Aprilie 2010 — Vă informăm că la data de 28 aprilie, la Strasbourg, in cadrul sesiunii de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), va fi pus la vot asa-numitul Raportul Gross întitulat: „Discriminarea pe bază de orientare sexuală şi identitate de gen”.

În baza acestui raport se propune adoptarea unei recomandări, prin care se recomandă ca ţările membre ale Consiliului Europei să legalizeze căsătoriile homosexuale, să li se ofere dreptul acestor cupluri să înfieze copii şi să fie limitată libertatea de exprimare, inclusiv libertatea religioasă, pentru a nu permite discriminarea şi lezarea demnităţii reprezentanţilor minorităţilor sexuale.

Vizualizări: 4326
Chisinau, 25 Aprilie 2010 — Va informam ca in perioada 26-30 Aprilie 2010, Asociatia "Pentru Familie" a invitat in Republica Moldova doua personalitati remarcabile si influiente in ce priveste promovarea si apararea moralitatii si valorilor familiei. Este vorba despre juristul din Marea Britanie, Alex Spack si invingatoarea concursului national Miss-Ukraina 2007, Lika Roman.
Vizualizări: 4412
25 Aprilie 2010 — Asociaţia Obştească „Pentru Familie” vă invită la o conferinţă tematică cu participarea juristului din Marea Britanie, Alex Spack. Tema conferinţei: „Noile politici europene de "Egalitate şi Diversitate": consecinţe pentru societate si cultură”.
Vizualizări: 4141
Chisinau, 13 Aprilie 2010 — Stimate Domnule Primar!

Asociaţia «Pentru Familie» este o organizaţie non-guvernamentală, care are drept obiectiv promovarea şi apărarea valorilor instituţiei familiei în Republica Moldova.
Vizualizări: 3829
5 Februarie 2010 — Mai multe posturi de televiziune din Moldova recent au difuzat reportaje despre un caz de pedofilie din satul Dobrogea Veche, r-l Sângerei. Un bărbat în vârstă de 28 de ani pe nume Oleg Kojimeakin, profesor de limba română de la şcoala din s.
Vizualizări: 3756
1 Februarie 2010 — AO ”Pentru Familie” vă informează că la 29 Ianuarie curent Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a pus la vot Rezoluția "15 Ani de la Conferința Internațională a Populației și Dezvoltării (recomandarea 1903 (2010))”, menită să promoveze "drepturile și serviciile sexuale și reproductive” sau cu alte cuvinte avortul.
Vă reamintim că Republica Moldova a fost reprezentată la APCE de o delegație compusă din 5 membri: Ana Guțu – PL; Serafim Urechean – AMN; Stela Jantuan – PD; Vitalie Nagacevschi – PLDM; Valeriu Ghilețchi – PLDM.
Vizualizări: 3576
28 Ianuarie 2010 — La 27 Ianuarie curent a avut loc ședința Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, unde, printe alte subiecte s-a discutat și Rezoluția privind Discriminarea pe motiv de orientare sexuală și identitate de gen. Vă informăm, că la sugestia raportorilor textul rezoluției a fost trimis spre rectificare organului ce-l vizeză.
Vizualizări: 4810
22 Ianuarie 2010 — Asociația Obștească "Pentru Familie" se arată îngrijorată în legătură cu faptul că pentru 27 și 29 ianuarie sunt programate la vot în Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (PACE) doua rezoluții foarte periculoase pentru valorile noastre comune.

Consiliul Europei cuprinde reprezentanți din 47 de țări europene (inclusiv țările UE) și are printre atribuții armonizarea legislațiilor naționale cu Convenția Europeana a Drepturilor Omului (CEDO).
Vizualizări: 3630
Chisinau, 4 Ianuarie 2010 — Pe data de 28 Decembrie 2009 MAIE a emis un comunicat de presa, ca reactie la declaratia, facuta de AO "Pentru Familie" pe data de 21.12.