Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 664 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 4024
15 Septembrie 2010 — Partidul Democrat din Moldova va semna un Acord de colaborare cu Partidul Rusia Unită (Единая Россия), care este cea mai populară formațiune politică din Federația Rusă.

În acest scop, președintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu și vicepreședintele partidului, Igor Corman, vor pleca, astăzi, la Moscova, unde va avea loc procedura de semnare a Acordului.
Vizualizări: 4143
8 Septembrie 2010 — A fi decis şi responsabil înseamnă în primul rând voinţa de a schimba o stare de lucruri. Duminica trecută, Dvs.

Vizualizări: 4186
5 Septembrie 2010 — Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, şi-a exercitat dreptul de vot, în cadrul referendumului constituţional, la secţia de votare nr.114, amplasată în incinta Policlinii nr.
Vizualizări: 4141
3 Septembrie 2010 — Liderii Alianței pentru Integrare Europeană au adresat un mesaj comun alegătorilor, în cadrul unui briefing de presă. Ei i-au îndemnat pe cetățenii Republicii Moldova să vină pe 5 septembrie la refedendum și să voteze "PENTRU" alegerea directă a șefului statului.
Vizualizări: 4132
25 August 2010 — Potrivit rezultatelor Barometrului Socio-Politic, 67 % din respondenţi apreciază drept pozitivă activitatea lui Marian Lupu ca parlamentar. În acelaşi timp, doar 20% dintre cei intervievaţi nu sunt mulțumiți de activitatea liderului PDM în Parlament.
Vizualizări: 5424
16 Iulie 2010 — Ministerul Economiei, în colaborare cu Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM) a organizat un seminar practic cu şefii direcţiilor /secţiilor de economie din consiliile raionale şi municipale în cadrul Incubatorului de Afaceri din Soroca, creat cu suportul Programului „ENTRANSE 2 Your Business” finanţat de Guvernul Norvegiei. Seminarul „Rolul autorităţilor administraţiei publice locale în crearea infrastructurii de susţinere a întreprinderilor mici şi medii” are ca scop consolidarea potenţialului instituţiilor şi organzaţiilor care reprezintă întreprinderile mici şi medii”.
Vizualizări: 5241
13 Iulie 2010 — Perspectivele şi oportunităţile de creare a mecanismelor de susţinere şi de îmbunătăţire a mediului de afaceri în Moldova vor fi discutate în cadrul unui seminar practic cu genericul „Rolul autorităţilor administraţiei publice locale în crearea infrastructurii de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii“, organizat cu susținerea Ministerului Economiei și Comerțului

La eveniment va participa Viceprim-ministru Valeriu Lazăr, ministrul Economiei, care va explica participanților rolul administraţiei publice în reducerea barierelor în dezvoltarea antreprenoriatului. De asemenea, ministrul Construcţiilor şi Dezvoltării Regionale, Marcel Răducan, va susține o comunicare privind modalitățile de conlucrare eficientă cu agenţiile de dezvoltare regională, în vederea dezvoltării infrastructurii de suport în afaceri.
Vizualizări: 4483
9 Iulie 2010 — Partidul Democrat din Moldova salută ratificarea, de către Parlament, a Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități.

Considerăm că, deși cu întârziere, ratificarea Convenției și, respectiv implementarea prevederilor sale, va asigura o abordare nouă a persoanelor cu dizabilități, care ar permite integrarea socială a persoanelor cu nevoi speciale.
Vizualizări: 4198
8 Iulie 2010 — Partidul Democrat din Moldova face apel către toți întreprinzătorii din țară, către toți oamenii de bună credință- Să ajutăm sininstrații!

La această oră câteva sute de oameni din țara noastră s-au trezit pe drumuri.
Vizualizări: 4136
8 Iulie 2010 — Evenimentele care au urmat 7 iulie, în Parlament, au demonstrat ce pregătea PCRM pentru Moldova.

Este vorba despre compromiterea reformei constituționale, o nouă criză politică și destabilizarea situației din țară.