Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 090 comunicate de presă
  • 138 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 473 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 664
Bălți, 13 Mai 2022 — Designul de interior este tot mai popular în nordul Republicii Moldova. O spune designerul Tatiana Hlopețkaia, protagonista unui nou spot elaborat de ADR Nord în cadrul proiectului „Industrii Creative pentru Noile Economii Urbane în Regiunea Dunării” (CINEMA), prin intermediul căruia promovăm realizările tinerilor din Regiunea de Dezvoltare Nord în industriile creative.
Vizualizări: 1027
Bălți, 10 Mai 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Primăria municipiului Bălți și SA „Drumuri-Bălți” au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Modernizarea infrastructurii publice și instituțiilor educaționale în zona de revitalizare din municipiul Bălți”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL). Ceremonia de semnare a contractului a avut loc marți, 10 mai 2022, în incinta ADR Nord.

Vizualizări: 843
Bălți, 10 Mai 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Primăria municipiului Bălți și SA „Constructorul” au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Muzeului de Istorie și Etnografie din mun. Bălți”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).
Vizualizări: 814
Sângerei, 10 Mai 2022 — Orașul Sângerei va fi modernizat prin realizarea coeziunii teritoriale și dezvoltarea infrastructurii publice. Este obiectivul general al unui proiect de dezvoltare regională implementat de ADR Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).
Vizualizări: 814
Bălți, 6 Mai 2022 — Victoria Balica, o tânără pictoriță din Bălți care transformă hainele în opere de artă, este protagonista unui nou spot elaborat de ADR Nord în cadrul proiectului „Industrii Creative pentru Noile Economii Urbane în Regiunea Dunării” (CINEMA), prin care promovăm realizările tinerilor din Regiunea de Dezvoltare Nord în industriile creative.

Victoria este pasionată de pictură încă din copilărie.
Vizualizări: 695
Bălți, 4 Mai 2022 — Formarea noilor competențe în domeniul regionalizării serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare (AAC) și consolidarea cunoștințelor cu privire la regionalizarea serviciilor de AAC au fost obiectivele unui training cu genericul „Regionalizarea serviciilor de AAC”, desfășurat de Filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova și ADR Nord, în cadrul unui proiect de planificare în domeniul managementului apelor implementat de ADR Nord în parteneriat cu CCI a RM prin intermediul Fondului de Inovare pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă din Moldova.

Trainingul a avut loc miercuri, 4 mai 2022, la Bălți, și a reunit autorități publice locale, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai organizațiilor neguvernamentale din raioanele Briceni, Glodeni și Sângerei.
Vizualizări: 881
Bălți, 28 Aprilie 2022 — Prima ședință a grupului de lucru responsabil pentru elaborarea Programului de accelerare a dezvoltării municipiului Bălți, în calitate de pol de dezvoltare, a avut loc joi, 28 aprilie 2022, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord. Membrii grupului de lucru au definit obiectivele și au analizat potențiala structură a Programului.
Vizualizări: 817
Bălți, 21 Aprilie 2022 — Miercuri, 20 aprilie, s-a încheiat etapa depunerii cererilor de finanțare la Concursul de selectare a proiectelor desfășurat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală „Satul European”, ediția martie-2022, cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL). Acest concurs de proiecte a fost lansat de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în data de 21 martie 2022.
Vizualizări: 727
Bălți, 20 Aprilie 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Primăria orașului Sângerei și SA „Drumuri-Bălți” au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Sângerei – orașul incluziunii teritoriale”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL). Ceremonia de semnare a contractului a avut loc miercuri, 20 aprilie 2022, în incinta ADR Nord.
Vizualizări: 744
Bălți, 14 Aprilie 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Primăria orașului Sângerei și SRL „Primaterax-Nord” au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Sângerei – orașul incluziunii teritoriale”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL). Ceremonia de semnare a contractului a avut loc joi, 14 aprilie 2022, în incinta ADR Nord.