Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 683 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 1136
Bălți, 14 Septembrie 2023 — Bilanțul implementării Programului Operațional Regional (POR) Nord 2022-2024 în perioada ianuarie-august 2023 a fost prezentat joi, 14 septembrie 2023, în cadrul celei de-a treia ședințe ordinare a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord.

În debutul ședinței, Ana Mardare, secretar de stat în domeniul Dezvoltare regională în cadrul Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), s-a referit la importanța continuității proiectelor implementate în regiune.
Vizualizări: 1075
Online, 12 Septembrie 2023 — Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord organizează a treia ședință ordinară din acest an a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord. Evenimentul va avea loc joi, 14 septembrie 2023, cu începere de la ora 10.

Vizualizări: 1212
Soroca, 9 Septembrie 2023 — Soroca Forum 2030, în calitate de platformă de cooperare și creștere durabilă pentru municipiul Soroca și întreaga regiune adiacentă, a avut loc vineri, 8 septembrie 2023.

Conceput să promoveze dezvoltarea economică urbană și locală, evenimentul a reunit circa 100 de participanți: autorități publice centrale și locale, reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, reprezentanți ai instituțiilor de dezvoltare regională.
Vizualizări: 1195
Soroca, 7 Septembrie 2023 — Soroca Forum 2030 va avea loc vineri, 8 septembrie curent, cu începere de la ora 10:30, în incinta Palatului de Cultură din Soroca (str. Independenței, 74).
Vizualizări: 1157
Bălți, 7 Septembrie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, organizează, în perioada lunilor septembrie-octombrie 2023, o serie de evenimente în contextul Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția a IX-a.

Evenimentele incluse în agenda Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord se vor desfășura la Sângerei, Soroca, Bălți și în alte localități.
Vizualizări: 1485
Bălți, 18 August 2023 — Reprezentanți ai autorităților publice centrale, responsabili de domeniul turism și cultură din cadrul administrațiilor publice locale de nivelul II din nordul țării și alți actori implicați în promovarea și implementarea politicii în domeniul turismului au participat vineri, 18 august 2023, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, la ședința grupului de lucru pentru evaluarea și actualizarea Programului regional sectorial (PRS) în domeniul sporirii atractivității turistice a Regiunii de Dezvoltare Nord.

Participanții la procesul de actualizare a PRS în domeniul sporirii atractivității turistice a Regiunii de Dezvoltare Nord, printre care reprezentanți ai Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern și ai Asociației Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova, și-au propus să identifice și să promoveze patrimoniul turistic regional.
Vizualizări: 1434
Bălți, 7 August 2023 — În municipiul Bălți sunt la etapa de finalizare lucrările de renovare energetică a Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir”. Lucrările sunt executate în cadrul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană.
Vizualizări: 1635
Chișinău, 28 Iulie 2023 — Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale anunță lansarea portalului tematic eDNC al normativelor în construcții din Republica Moldova, un pas semnificativ în modernizarea și simplificarea accesului la informații esențiale din domeniul construcțiilor.

Portalul a fost elaborat cu suportul Programului Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și este disponibil la nivel național, gratuit, și poate fi accesat la adresa de internet www.
Vizualizări: 1392
Ocnița, 20 Iulie 2023 — În orașul Ocnița sunt la etapa de finalizare lucrările de amenajare a teritoriului și reparația zonei istorico-arhitecturale din perimetrul străzilor 50 ani ai Biruinței și Sindicatelor. Lucrările sunt executate în cadrul unui proiect de revitalizare urbană implementat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).
Vizualizări: 1453
Soroca, 14 Iulie 2023 — În nordul țării au fost finalizate lucrările de renovare, modernizare și sporire a nivelului de eficiență energetică a clădirii Incubatorului de Afaceri din Soroca, cu o suprafață totală de 1500 mp. Lucrările au fost executate în cadrul unui proiect de dezvoltare regională implementat de Agenție de Dezvoltare Regională (ADR) Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).