Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 663 comunicate de presă
  • 136 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 415
Dondușeni, 22 Februarie 2021 — ADR Nord a convocat în ședință, la Dondușeni, grupul de lucru constituit pentru elaborarea Cererii complete de finanțare pentru nota conceptuală a proiectului de dezvoltare regională „Aprovizionare cu apă din râul Nistru pentru 32 localități din raioanele Dondușeni, Soroca, Ocnița”.

Împreună cu delegați din cadrul Consiliului raional Dondușeni și experți naționali, specialiștii ADR Nord au discutat vineri, 19 februarie a.
Vizualizări: 123
Țaul, Dondușeni, 22 Februarie 2021 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord a demarat procesul de evaluare a impactului unor proiecte de dezvoltare regională implementate anterior în Regiunea de Dezvoltare Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR). Pe parcursul anului 2021, Secția monitorizare și evaluare (SME) din cadrul ADR Nord urmează să evalueze zece proiecte.

Vizualizări: 389
Bălți, 19 Februarie 2021 — Peste 50 de studenți, reprezentanți ai autorităților centrale și ai Primăriei municipiului Bălți au participat vineri, 19 februarie, la evenimentul online „Remix the City Hackathon”. Un astfel de eveniment a avut loc pentru prima dată în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova.
Vizualizări: 569
Bălți, 18 Februarie 2021 — Depunerea cererilor complete de finanțare în cadrul Etapei II a Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023, cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) s-a încheiat miercuri, 17 februarie.

Comisia de evaluare a cererilor de finanțare urmează, în perioada următoare, să se întrunească pentru a evalua cele 22 cereri complete de finanțare depuse ieri la sediul ADR Nord.
Vizualizări: 392
Bălți, 16 Februarie 2021 — Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord s-au întrunit marți, 16 februarie 2021, în cadrul primei ședințe ordinare din acest an.

În cadrul evenimentului au ținut discursuri Ghenadie Iurco, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM); Igor Malai, șeful Direcției politici de dezvoltare regională a MADRM; Maria Prisacari, directorul ADR Nord; membri ai CRD Nord, specialiști ADR Nord; consultanți regionali GIZ Moldova, precum și reprezentanți ai societății civile.
Vizualizări: 880
Bălți, 12 Februarie 2021 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord organizează prima ședință ordinară din acest an a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord. Întrunirea va avea loc marți, 16 februarie, cu începere de la ora 10.
Vizualizări: 714
Drochia / Flămânzeni, Sângerei, 4 Februarie 2021 — La 3 februarie 2021, în orașul Drochia și în satul Flămânzeni din raionul Sângerei au fost lansate lucrările de construcție pentru proiectele finanțate de Uniunea Europeană (UE) privind îmbunătățirea serviciilor de aprovizionare cu apă (AA) în orașul Drochia și de eficiență energetică (EE) a Gimnaziului „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni, raionul Sângerei. Scopul acestor proiecte implementate de ADR Nord, cu suportul UE, este asigurarea locuitorilor orașului Drochia cu servicii calitative de aprovizionare cu apă și asigurarea condițiilor mai bune de învățământ pentru elevii și personalul didactic de la Gimnaziul „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni, raionul Sângerei.
Vizualizări: 589
Bălți, 28 Ianuarie 2021 — Membrii Consiliului Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR) s-au întrunit într-o ședință online pentru a discuta pe marginea distribuirii mijloacelor financiare ale Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) în anul 2021. Membrii CNCDR au decis că, în 2021, pentru finanțarea proiectelor implementate în nordul țării, vor fi alocați circa 80 milioane lei.
Vizualizări: 517
Bălți, 28 Ianuarie 2021 — Expo-târgul universal „Târg de iarnă”, ediția a I-a, a fost inaugurat miercuri, 27 ianuarie a.c.