Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 157 comunicate de presă
  • 139 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 431
28 Iunie 2022 — 28-29 iunie 2022, în incinta Hotelului Jolly Alon din orașul Chișinău, se desfășoară Conferința organizată în cadrul proiectului "RO-MD-DE: Conectarea companiilor în vederea creșterii exporturilor în sectorul turismului", finanțat de EUROCHAMBRES prin intermediul rețelei EU4BUSINESS: CONNECTING COMPANIES.

Activitățile proiectului sunt organizate de Agenția de Dezvoltare Regională Centru (RM) în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională Centru (România).
Vizualizări: 574
24 Iunie 2022 — Membrii echipei de recepție a lucrărilor executate în cadrul proiectului "Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în mun. Ungheni"s-au întrunit, astăzi, 24.

Vizualizări: 528
24 Iunie 2022 — La Ialoveni a avut loc o ședință cu participarea reprezentanților ADR Centru, Primăriei Ialoveni și Solidarity Fund PL in Moldova, autorități implicate în realizarea proiectului „Crearea unei zone de agrement pentru sporirea calității vieții locuitorilor din or. Ialoveni".
Vizualizări: 572
23 Iunie 2022 — O echipă de specialiști din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Centru au întreprins o vizită de monitorizare a procesului de realizare a lucrărilor în cadrul proiectului „Sisteme Regionale Apa-Canal- Garanția Sănătății Noastre" implementat din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală(FNDRL).

La momentul actual, la șantierul din orașul Hîncești sunt executate lucrări de construcție a rețelelor de canalizare și căminelor.
Vizualizări: 758
15 Iunie 2022 — Lucrările de eficientizare energetică a Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din municipiul Ungheni, desfășurate în cadrul unui proiect implementat de ADR CEntru cu susținerea financiară a UE, au fost supuse unei monitorizări de către o echipă de specialiști în domeniul construcțiilor.

Astfel, echipa de monitorizare a agenției, însoțită de reprezentantul Departamentului german de construcții și reprezentanțul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), au vizitat șantierul proiectului de dezvoltare regională „Sporirii eficienței energetice a Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din municipiul Ungheni ", acolo unde au discutat cu antreprenorii care execută lucrările de construcție, responsabilul tehnic, reprezentanții Autorităților Publice Locale, dar și conducerea liceului.
Vizualizări: 705
14 Iunie 2022 — La sediul ADR Centru s-a desfășurat o întrunire cu participarea deputatului în Parlamentul Republicii Molodova, Petru Frunze, a președintelui raionului Ialoveni și vecepreședintelui CRD Centru, Mihail Silistraru, și directorului ADR Centru, Pavel Trofin, care au purtat o discuție cu privire la implementarea unui șir de proiecte în localitățile din raionul Ialoveni.

S-a discutat despre Planul General de Alimentație cu Apă și Sanitație, la nivelul raionului Ialoveni, elaborate cu suportul ApaSan în anul 2014.
Vizualizări: 842
1 Iunie 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, Consiliul Raional Călărași, Primăria orașului Călărași și Asocierea Marnicmih S.R.
Vizualizări: 880
27 Mai 2022 — Membrii Comitetului director local (CDL) al proiectului "Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Holercani" din s.Holercani, raionul Dubăsari" s-au întrunit în după-amiaza zilei de ieri, 26 mai a.