Nume
Parola
Vizualizări: 128
Din categorie: Dezvoltare Regională
13 Aprilie 2017 — Directorul ADR Centru, Viorel Jardan și reprezentanții secției managementul proiectelor, au întreprins o vizită de lucru la proiectul „Îmbunătățirea calității vieții populației rurale prin construcția sistemelor de apă potabilă și de canalizare, regionalizarea serviciilor comunale în satele din lunca rîului Lăpușnița, raionul Hîncești" unde la moment se realizează lucrări de construcție a rețelei de canalizare în cele 3 localități partenere: Sofia, Bălceana și Negrea.

Astfel, reprezentanții ADR Centru însoțiți de primarii satelor Sofia, Bălceana și Negrea, responsabilul tehnic și reprezentanții antreprenorului selectat pentru efectuarea lucrărilor au întreprins o vizită în teren, unde urmează să fie construite obiectivele principale din cadrul proiectului precum construcția unei stații de epurare, a două stații de pompare, 11543 m de rețele gravitaționale de canalizare și 4460 m de canalizare sub presiune.
Vizualizări: 251
Din categorie: Dezvoltare Regională
6 Aprilie 2017 — În perioada 06-09 aprilie 2017, ADR Centru, cît și localități din regiune (CR Orhei, CR Nisporeni) participă la Expoziţia Internaţională Specializată "Tourism, Leisure, Hotels", ediţia a XXII-a., care are loc la Centrul Internaţional de Expoziţii "MOLDEXPO" din Chişinău.

Vizualizări: 155
Din categorie: Dezvoltare Regională
5 Aprilie 2017 — Astăzi, 05 aprilie 2017, în incinta Consiliului Raional Nisporeni s-a desfășurat procedura de semnare a contractului de finanțare în cadrul proiectului ”Îmbunătățitea infrastructurii de turism de masă din Regiunea Centru”.
Aici sunt prevăzute lucrări de reconstrucțe a Centrului de Tineret și Sport din orașul Nisporeni, construcția blocului sportiv, repararea tribunelor existente (40%) şi restabilirea celor deteriorate cu instalarea scaunelor personalizate (pentru 6 000 locuri), cu extinderea lor pe verticală şi acoperirea cu copertină de protecţie (1100 locuri), amenajarea terenului stadionului existent (a trotuarelor şi căilor de acces de pe teritoriul stadionului, amenajarea parcării auto, amenajarea parcului din satul Milești precum și amenajarea parcului memorial ”A.
Vizualizări: 152
Din categorie: Dezvoltare Regională
5 Aprilie 2017 — Călărași, 05 aprilie 2017. În incinta Consiliului raional Călărași s-a desfășurat ședința de semnare a contractului de finanțare în cadrul proiectului „Valorificarea potențialului turistic al regiunii de centru a RM - rn Strășeni, Călărași, Nisporeni și Ungheni”.
Vizualizări: 147
Din categorie: Dezvoltare Regională
5 Aprilie 2017 — Astăzi, 05 aprilie 2017, în incinta Consiliului Raional Ungheni s-a desfășurat procedura de semnare a contractului de finanțare în cadrul proiectului „Reabilitarea infrastructurii de transport pe traseul L392 Ungheni- Cetireni- Alexeevca”.
În cadrul acestui proiect de importanță regională vor fi executate lucrări de renovare a infrastructurii de transport pe o distanță de 17, 5 km.
Vizualizări: 107
Din categorie: Dezvoltare Regională
4 Aprilie 2017 — Astăzi, la Orhei, s-au întrunit reprezentanții ADR Centru, aplicantul proiectului, CR Orhei și reprezentanții Spitalului raional Orhei pentru a semna contractul de finanțare în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea eficienţei energetice a blocului chirurgical al IMSP Spitalul raional Orhei". Prin semnarea acestui document părțile s-au angajat să-și consolideze eforturile întru realizarea cu succes a activităților planificate.
Vizualizări: 118
Din categorie: Dezvoltare Regională
4 Aprilie 2017 — În incinta Consiliului Raional s-a desfășurat procedura de semnare a contractului de finanțare în cadrul proiectului „REABILITAREA ȘI CONECTAREA DRUMULUI LOCAL L165 LA DRUMUL NAȚIONAL R20 ȘI CORIDORUL REGIONAL NR. 13".
Vizualizări: 134
Din categorie: Dezvoltare Regională
3 Aprilie 2017 — Hîrbovăț, 03 aprilie 2017. În incinta primăriei din satul Hîrbovăț, a avut loc semnarea contractului de finanțare în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a grădiniței de copii s.
Vizualizări: 125
Din categorie: Dezvoltare Regională
29 Martie 2017 — Ungheni, 29 martie 2017. În incinta Consiliului raional Ungheni a avut loc cea de-a doua ședință de lucru a Comitetului director local (CDL).
Vizualizări: 115
Din categorie: Dezvoltare Regională
28 Martie 2017 — Circa 20 mii de cetățeni din comuna Vărzărești și orașul Nisporeni vor beneficia de un sistem de canalizare reabilitat, în cadrul unui proiect de dezvoltare finanțat din Fondul Național de Dezvoltare Regională. Ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca a efectuat, astăzi, o vizită de lucru în localitate pentru a observa cum derulează proiectul și a se interesa de principalele provocări în realizarea eficientă a acestuia.Statistica

  • 9361 comunicate de presă
  • 323 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 462 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate