Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 612 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 507
13 Ianuarie 2021 — Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru s-au întrunit astăzi, 13 ianuarie 2021, la Centrul de Conferințe Summit din municipiul Chişinău, unde vor purta discuții cu privire la rolul și atribuțiile acestora în procesul de organizare și dezvoltare regională.

Atelierul de lucru este organizat în cadrul proiectului „Suport pentru Consiliul Regional pentru Dezvoltare din Regiunea de Dezvoltare Centru", implementat de de Agenția de Dezvoltare Regională Centru cu suportul financiar al proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL), implementat de GIZ Moldova.
Vizualizări: 280
26 Noiembrie 2020 — Cetățenii din Mincenii de Jos, Horodiște, Lalova, Țîpova și orașul Rezina beneficiază de un drum nou lucrările căruia au fost efectuate în cadrul unui proiect de dezvoltare regională, finanțat din bugetul statului prin Fondul Național de Dezvoltare Regională și Fondul Rutier. Astăzi, a fost organizată ședința de recepție la terminarea lucrărilor de reabilitare și conectare a drumului local L165 la drumul național R20 și coridorul regional nr.

Vizualizări: 419
4 Noiembrie 2020 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova (R. Moldova) și Asociația de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” (România) organizează primul modul de instruire „Managementul vizitatorului în destinații turistice” în cadrul proiectului MuseumInfoTur - Valorificarea și sporirea vizibilităţii patrimoniului cultural și istoric în cadrul rețelei transfrontaliere de muzee - Centre de Informare Turistică, 2SOFT/2.
Vizualizări: 304
16 Octombrie 2020 — O echipă formată din specialiști ai ADR Centru au întreprins astăzi, 16.10.
Vizualizări: 415
2 Octombrie 2020 — La data de 2 octombrie 2020, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, reprezentanți ADR Centru și ai Primăriei municipiului Ungheni au semnat contracte de antrepriză, supraveghere tehnică și drept de autor privind executarea lucrărilor în cadrul proiectului de infrastructură „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în localitatea Ungheni", finanțat de Uniunea Europeană.

Valoarea contractului de antrepriză constituie 55 043 682,14 lei, durata de executare a lucrărilor contractate fiind de 12 luni.
Vizualizări: 362
2 Octombrie 2020 — Recent, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, reprezentanții ADR Centru și ai Primăriei orașului Călărași au semnat contracte de antrepriză, supraveghere tehnică și drept de autor privind executarea lucrărilor în cadrul proiectului de infrastructură „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orașul Călărași", finanțat de Uniunea Europeană.

Valoarea contractului de antrepriză constituie 33 1743 46,33 lei, durata de executare a lucrărilor contractate fiind de 12 luni.
Vizualizări: 425
25 Septembrie 2020 — Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru de legislatura a IV-a s-au reunit astăzi, 25 septembrie, în cadrul unei ședințe ordinare desfășurată în regim online.

Ședința a fost prezidată de președintele CRD Centru, Ghenadi Mitriuc, și a întrunit 21 consilieri din numărul total actual de 40 de membri.