Nume
Parola
Vizualizări: 19
Din categorie: Dezvoltare Regională
23 Martie 2017 — Astăzi, 23 martie, Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru a fost gazda unui șir de ședințe care au întrunit reprezentanți ai Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), Echipei de audit, dar și beneficiarii proiectelor de eficiență energetică din Regiunea de Dezvoltare Centru (RDC) , selectate pentru finanțare din sursele Uniunii Europene prin intermediul GIZ.

Această activitate a fost planificată după ce la începutul lunii decembrie 2016 a fost inițiat auditul energetic cu suportul Guvernului German pentru 4 obiective din Regiunea de Dezvoltare Centru și anume: LT Alexei Mateevici din or.
Vizualizări: 191
Din categorie: Dezvoltare Regională
10 Martie 2017 — Agenţia de Dezvoltare Regională Centru, Moldova, în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Senec-Pezinok, Slovacia, și Consiliul raional Ialoveni au organizat astăzi, 10 martie, conferinţa de lansare a proiectului „Apeduct magistral pentru localitatea Bardar – Acces la apă potabilă sănătoasă, îmbunătățire a sănătății publice și administrare durabilă a sistemului de aprovizionare cu apă”.
Evenimentul s-a desfășurat la Centru de Sprijinire a Afacerilor Transfrontaliere – Training, Expoziții și Simpozioane din satul Ruseștii Noi, raionul Ialoveni .

Vizualizări: 147
Din categorie: Dezvoltare Regională
3 Martie 2017 — Clădirea Muzeului local din Ruseștii Noi a fost dată în exploatare. Aici au fost executate lucrări de reconstrucție a unei clădiri vechi, care inițial a fost prima școală primară din sat, unde reprezentanții autorităților locale intenționează să amenajeze un Muzeu al satului pentru promovarea culturii locale.
Vizualizări: 156
Din categorie: Dezvoltare Regională
23 Februarie 2017 — Ieri, 22 februarie 2017, la invitaţia conducerii raionului Ialoveni, Excelenţa Sa, doamna Lucy Joyce OBE, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, a întreprins o vizită de lucru la Consiliul Raional Ialoveni, unde a discutat cu administraţia raionului Ialoveni şireprezentanții Agenţiei de Dezvoltare Regională(ADR) Centru.
În cadrul întrevederii, domnul Anatolie DIMITRIU, Preşedintele Raionului Ialoveni, a făcut o prezentare generală a raionului Ialoveni – cel mai dezvoltat din punct de vedere economic şi turistic din Republica Moldova, cu întreprinderi vinicole şi agricole, care realizează exporturi în Marea Britanie, dar şi din punct de vedere demografic, fiind în topul celor 3 raioane cu peste 100 000 de locuitori.
Vizualizări: 241
Din categorie: Blogosfera
20 Februarie 2017 — Astăzi s-a încheiat șirul de vizite la proiectele noi care vor fi inițiate de ADR Centru în Regiune în acest an. Astfel, echipa de monitorizare formată din reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și ADR Centru s-au întîlnit astăzi, 20 februarie, cu reprezentanții Consiliului raional Ialoveni și Primăriei Ialoveni, unde au discutat detalii cu privire la demararea lucrărilor în cadrul proiectului regional „Apeduct magistral pentru localitatea Bardar, Ruseștii Noi (etapa II) și rețele de canalizare pentru or.
Vizualizări: 238
Din categorie: Dezvoltare Regională
17 Februarie 2017 — Agenția de dezvoltare regională (ADR) Centru a găzduit astăzi ședința de lucru care s-a desfășurat cu scopul consultării proiectului Regulamentului de funcționare a viitoarelor comisii regionale sectoriale în Regiunea Centru. Ședința face parte din activitățile de consolidare a capacităților Consiliilor Regionale pentru Dezvoltare, inițiate de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în cadrul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova".
Vizualizări: 203
Din categorie: Dezvoltare Regională
15 Februarie 2017 — Au început vizitele de monitorizare a proiectelor noi aprobate pentru finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională pentru anul 2017. Astăzi, 15 februarie, o echipă formată din reprezentantul Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, șeful Direcţiei relaţii cu instituţiile de dezvoltare regională, Eduard Ungureanu, directorul ADR Centru, Viorel Jardan și reprezentanții secției managementul proiectelor, au întreprins o vizită de lucru la un șir de proiecte regionale care au fost aprobate pentru finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională pentru anul 2017.
Vizualizări: 199
Din categorie: Dezvoltare Regională
14 Februarie 2017 — Reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Centru și a Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) s-au întrunit în cursul zilei de ieri, 13 februarie, în cadrul unei ședințe de lucru. Întrunirea s-a desfășurat în incinta Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii și a avut drept scop prezentarea Obiectivelor anului 2017 precum și stabilirea unui Plan de Acțiuni comun pentru anul curent.
Vizualizări: 233
Din categorie: Dezvoltare Regională
9 Februarie 2017 — Directorul ADR Centru, Viorel Jardan, s-a întîlnit cu reprezentanții delegației Emiratelor Arabe Unite (EAU), care se află într-o vizită oficială în țara noastră. Delegația străină care numără peste 20 oameni de afaceri din EAU este condusă de ministrul Economiei al Emiratelor Arabe Unite (EAU) Sultan Bin Saeed Al Mansoori.
Vizualizări: 369
Din categorie: Dezvoltare Regională
7 Februarie 2017 — Astăzi, la Chișinău, reprezentanți ai autorităților publice centrale, locale, societății civile și ONG-uri din Republica Moldova s-au reunit în cadrul unei conferințe naționale pentru a discuta despre oportunitățile de finanțare a proiectelor în cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD). De asemenea, scopul evenimentului a fost de a identifica parteneri de proiecte și a cunoaște experiența României, Ungariei și Austriei în realizarea unor proiecte comune.Statistica

  • 9324 comunicate de presă
  • 323 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 462 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate