Nume
Parola
Vizualizări: 139
21 Iunie 2017 — Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a Organizaţiilor Non Guvernamentale din Moldova CONTACT continuă activităţile din cadrul programului de instruire a reprezentanților societăţii civile, desfăşurat în cadrul proiectului „Dezvoltarea societăţii civile în UTA Găgăuzia”.
Astfel, în perioada 17-18 iunie, curent, 20 de reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale, mass-media, grupuri de iniţiativă şi activiști civici din autonomia găgăuză au fost instruiţi în domeniul organizării şi desfăşurării investigaţiilor cetăţeneşti şi jurnalistice.
Vizualizări: 146
14 Iunie 2017 — Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a Organizaţiilor Non Guvernamentale din Moldova CONTACT a început activităţile din cadrul programului de instruire a reprezentanților societăţii civile, desfăşurat conform prevederilor proiectului „Dezvoltarea societăţii civile în UTA Găgăuzia”.
Astfel, în perioada 8-11 iunie, curent, 20 de reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale, instituţiilor media, grupurilor locale de iniţiativă, precum şi activişti civici din regiune au fost instruiţi în cadrul primelor 2 seminare tematice, menite să sporească nivelul de cunoştinţe şi abilităţi în domeniul monitorizării procesului decizional în autorităţile publice locale şi regionale şi în pregătirea şi desfăşurarea campaniilor de lobby şi advocacy în localităţile din autonomia găgăuză.

Vizualizări: 180
22 Mai 2017 — În perioada 11 mai – 12 mai curent, în incinta Summit Events a avut loc seminarul elaborarea strategiei de fonduri pentru reprezentanţi ai reţelei de ONG-uri de mediu din Republica Moldova. Instruirile au fost moderate de expertul Centrului Contact, Vasile Cioaric care a ajutat participanții să identifice şi să caracterizeze fondurile și potențialii donatori, precum și să elaboreze o strategie de colectare de fonduri.
Vizualizări: 340
29 Martie 2017 — Astăzi, Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a ONG-urilor din Moldova CONTACT a desfășurat conferinţa de evaluare a proiectului “Transparenţa şi responsabilitatea autorităţilor publice prin activităţi comune ale mass-media si ONG-urilor locale si regionale” care şi-a propus scopul de a contribui la consolidarea rolului societăţii civile şi mass-media în monitorizarea şi prevenirea corupţiei la nivel local în Republica Moldova prin formarea de capacităţi comune ale ONG-urilor, mass-media şi autorităţilor locale în implementarea iniţiativelor participative.
În cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele proiectului implementat în perioada Decembrie 2014 – Martie 2017.
Vizualizări: 251
28 Martie 2017 — Stimați reprezentanți ai mass-media,

Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a ONG-urilor din Moldova CONTACT are deosebita plăcere de a Vă invită la conferinţa de evaluare a proiectului “Transparenţa şi responsabilitatea autorităţilor publice prin activităţi comune ale mass-media si ONG-urilor locale si regionale” care şi-a propus scopul de a contribui la consolidarea rolului societăţii civile şi mass-media în monitorizarea şi prevenirea corupţiei la nivel local în Republica Moldova prin formarea de capacităţi comune ale ONG-urilor, mass-media şi autorităţilor locale în implementarea iniţiativelor participative.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele proiectului implementat în perioada Decembrie 2014 – Martie 2017.
Vizualizări: 235
28 Martie 2017 — Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a ONG-urilor din Moldova CONTACT desfășoară la 29 martie conferinţa de evaluare a proiectului “Transparenţa şi responsabilitatea autorităţilor publice prin activităţi comune ale mass-media si ONG-urilor locale si regionale” care şi-a propus scopul de a contribui la consolidarea rolului societăţii civile şi mass-media în monitorizarea şi prevenirea corupţiei la nivel local în Republica Moldova prin formarea de capacităţi comune ale ONG-urilor, mass-media şi autorităţilor locale în implementarea iniţiativelor participative.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele proiectului implementat în perioada Decembrie 2014 – Martie 2017.
Vizualizări: 629
7 Decembrie 2016 — Organizaţiile neguvernamentale, fundaţiile, instituţiile private, dar şi confesiunile religioase pot beneficia de Legea 2%. Documentul prevede că aceste instituții pot primi doi la sută din impozitul pe venit al persoanelor fizice care decid să le acorde banii.
Vizualizări: 429
7 Decembrie 2016 — Astăzi, Centrul Contact a organizat Gala de Premiere a bunelor practici de prevenire a corupţiei la nivel local, în incinta hotelului Regency. La acest eveniment au fost premiate ONG-urile și mass-media care au reflectat subiectul luptei cu corupția.
Vizualizări: 579
29 Noiembrie 2016 — Centrul CONTACT invită mass-media la GALA CELOR MAI BUNE PRACTICI ANTICORUPȚIE.
Evenimentul va avea loc la 7 decembrie, în incinta hotelului Regency, la ora 11.
Vizualizări: 371
29 Noiembrie 2016 — La 7 decembrie, Centrul Contact va organiza Gala de Premiere a bunelor practici de prevenire a corupţiei la nivel local. La acest eveniment vor fi premiate ONG-urile și mass-media care au reflectat subiectul luptei cu corupția.Statistica

  • 9426 comunicate de presă
  • 323 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 463 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate