Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 090 comunicate de presă
  • 138 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 473 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 363
Talmaza, Stefan Voda, 17 Mai 2022 — Motiv de bucurie pentru aproape 6000 de locuitori ai satului Talmaza, Ștefan Vodă, unde cu suportul USAID, prin intermediul Programului Comunitatea Mea și IREX, a fost extins sistemul de iluminat public stradal, pe o porțiune de 12,2 km, în mai multe cartiere din localitate.

Proiectul în valoare de 78 de mii de dolari SUA, dintre care circa $48.
Vizualizări: 1757
Soroca, 4 Februarie 2022 — Noul parc va fi amenajat în partea de nord a orașului Soroca și va avea o suprafața de aproximativ 6000 m/p. Amenajarea parcului va începe în această primăvară și va include lucrări de pavare a trotuarelor, montare a sistemului de iluminat public stradal, instalarea băncilor și coșurilor de gunoi, precum și amenajarea spațiilor verzi.

Vizualizări: 927
1 Februarie 2022 — Circa 80 de mii de persoane din 7 localități ale Republicii Moldova vor beneficia de acces rapid, eficient și transparent la serviciile administrative. Programul Comunitatea Mea – un proiect al USAID Moldova în domeniul guvernării locale – a inaugurat Centre de Informare și Servicii pentru Cetățeni (CISC) în incinta primăriilor partenere din localitățile: Sângereii Noi, Cărpineni, Soroca, Dondușeni, Călărași, Sîngera și Copceac.
Vizualizări: 1003
28 Ianuarie 2022 — Dragi reprezentanți ai mass-media,

Pentru a asigura accesul rapid, eficient și transparent al cetățenilor la serviciile administrative, Programul Comunitatea Mea inaugurează 7 Centre de Informare și Servicii pentru Cetățeni în incinta primăriilor partenere din localitățile: Sângereii Noi, Cărpineni, Soroca, Dondușeni, Călărași, Sângera și Copceac.

Fiecare centru a fost creat după modelul „ghișeului unic” și va oferi cetățenilor posibilitatea de a depune în regim online cereri de perfectare, eliberare a certificatelor, adeverințelor și permiselor pentru diverse domenii (sociale sau comerciale).
Vizualizări: 1182
Pănășești, r. Strășeni, 21 Decembrie 2021 — Peste 130 de copii din comuna Pănășești, raionul Strășeni, beneficiază de condiții mai bune la grădinița din localitate

Cu suportul USAID, prin intermediul Programului Comunitatea Mea, Primăria comunei Pănășești a implementat un proiect de reconstrucție a acoperișului grădiniței din localitate care găzduiește 130 de copii din comună.

Acoperișul celor cinci blocuri ale grădiniței necesitau reparații urgente, întrucât din lipsă de fonduri acesta nu a mai fost reparat de mai bine de 15 ani.
Vizualizări: 924
com. Pănășești, r. Strășeni, 17 Decembrie 2021 — Stimați reprezentanți ai mass media,

Primăria com. Pănășești și Programul Comunitatea Mea vă invită la evenimentul de inaugurare a proiectului de reconstrucție a acoperișului Grădiniței s.
Vizualizări: 952
2 Decembrie 2021 — ”Turul de informare: Dialog pentru transformare” – cu acest generic se lansează campania de informare și dezbateri publice privind reforma administrativ-teritorială, organizată în zece localități ale țării de către programul Comunitatea Mea. Startul campaniei va fi dat pe 2 decembrie, în comuna Sîngereii Noi, raionul Sîngerei.
Vizualizări: 1269
Razeni, 15 Octombrie 2021 — Sute de gospodării din Răzeni au apă potabilă de calitate la robinet grație suportului acordat de USAID, prin intermediul Programului Comunitatea Mea. Primăria localități a beneficiat de finanțarea USAID pentru a înlocui 5 din cele 8 turnuri de pompare care aveau termenul de exploatare depășit.
Vizualizări: 805
Razeni, Ialoveni, 12 Octombrie 2021 — Stimați reprezentanți ai mass media, Primăria comunei Răzeni, USAID și Programul Comunitatea Mea vă invită la evenimentul de inaugurare a proiectului de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă din localitate, prin înlocuirea a 5 turnuri de apă, cu suportul USAID.

Evenimentul va avea loc joi, 14 octombrie 2021, începând cu ora 11:30, în fața Casei de Cultură și va include un program artistic.
Vizualizări: 814
Budești, 21 Septembrie 2021 — Primăriile localităților Budești, Tohatin, Cruzești și Colonița vor beneficia de asistența Programului Comunitatea Mea și finanțarea USAID pentru a implementa un proiect intercomunitar de gestionare a deșeurilor menajere. Scopul acestui proiect este de a moderniza sistemul de colectare a deșeurilor solide în cele patru localități și de a îmbunătăți practicile de sortare și reciclare a deșeurilor.