Nume
Parola
Vizualizări: 131
Chișinău, 28 Februarie 2017 — La începutul anului 2016, Asociația Surzilor din Republica Moldova semnala situația alarmantă și discriminatorie în domeniul accesului la informaţie pentru persoanele cu dizabilităţi de auz. Problema stringentă este cauzată și de numărul extrem de mic al interpreților în limbajul mimico-gestual – în Republica Moldova existau doar 8 persoane autorizate.
Vizualizări: 203
Bălti, 24 Februarie 2017 — În contextul elaborării Planului Local de Acțiune pentru Mediu (PLAM), Asociația obștească „Caroma Nord” în colaborare cu Primăria Bălți au desfășurat al doilea atelier de lucru la data de 24 februarie 2017.

Scopul acestui atelier de lucru a fost realizarea unei analize a situației economice, sociale și demografice a municipiului Bălți în vederea identificării nevoilor existente, dar și a oportunităților de dezvoltare la nivel local, precum și de conștientizare a principalilor actori (reprezentanți ai administrației publice locale, instituțiilor abilitate, mediului academic și societății civile) de faptul că viitorul plan de acțiune pentru mediu va trebui să reflecte în mod real problemele, nevoile și oportunitățile de dezvoltare economică, socială, culturală, la nivel local și regional.

Vizualizări: 218
Balti, 23 Februarie 2017 — În perioada 16-17 februarie curent Asociația Obștească ”Caroma Nord” a organizat cel de-al doilea training pentru 6 organizații non-guvernamentale din nordul Moldovei privind noi modalități de colectare de fonduri.

Cele 6 organizații din nord: ” Neemia” din s.
Vizualizări: 213
Chișinău, 21 Februarie 2017 — Republica Moldova a semnat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană la 27 iunie 2014. În scurt timp, la 2 iulie 2014, Acordul de Asociere a fost ratificat de Parlamentul Republicii Moldova.
Vizualizări: 233
16 Februarie 2017 — Din 2014, Republica Moldova a ales să dea start schimbărilor. Ratificînd Acordul de Asociere dintre UE și Republica Moldova, țara noastră și-a asumat responsabilitatea de a consolida principiile democratice și statul de drept, drepturile omului și libertățile fundamentale, buna guvernare, buna funcționare a economiei de piață și dezvoltarea durabilă, toate pentru un viitor mai bun.
Vizualizări: 433
c.Larga , r.Briceni, 31 Decembrie 2016 — Pe data de 20 decembrie 2016 în comuna Larga, r.Briceni în cadrul proiectului CAEEL 2016(Constituirea alianțelor de eficiență energetică locale” ) a avut loc seminarul tematic în domeniul implementării sistemului de monitorizare a consumului de energie în clădirile instituțiilor publice comunale .
Vizualizări: 376
Chișinău, 31 Decembrie 2016 — Rezultatele preliminare studiului Calitatea datelor statistice – condiție sine qua non pentru elaborarea politicilor sociale pe domeniul dizabilități au fost prezentate în cadrul mesei rotunde de evaluare a proiectului „Politici sociale în domeniul electoral orientate pe necesitățile speciale ale alegătorului cu dizabilități”, care a avut loc la 29 decembrie 2016, în incinta Summit Events din municipiul Chișinău.

Studiul este realizat de Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități și conține analiza cantitativă și calitativă a datelor statistice existente cu referință la persoanele cu dizabilități, la fel ca și unele concluzii și recomandări pentru eficientizarea utilizării resurselor publice în formularea unor politici în domeniul realizării drepturilor electorale a persoanelor cu dizabilități și interoperabilitatea bazelor de date gestionate în Republica Moldova.
Vizualizări: 537
Chișinău, 31 Decembrie 2016 — A apărut nr. 10 (12) / 2016 al Buletinului Informativ „Pro Accesibilitate!
Vizualizări: 433
Chișinău, 22 Decembrie 2016 — Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) vă invită să participați la Clubul de Presă cu tema: „Inegalitățile salariale de gen în Moldova sau cum asigurăm în practică plata egală pentru muncă de valoare egală”. Evenimentul se va desfășura pe 22 decembrie, ora 16.
Vizualizări: 582
Bălți, 13 Decembrie 2016 — Asociația obștească ”Caroma Nord”, în colaborare cu Primăria Bălți, elaborează un Plan de Acțiuni (PLAM), ca și parte integrantă a Strategiei de Dezvoltare Durabilă 2017-2020 a municipiului Balți.

Planul este elaborat în cadrul proiectului ”Creșterea implicării societății civile în protecția mediului și implicarea în procesele decizionale prin crearea Coaliției de Mediu în Bălți și promovarea valorilor europene de mediu”, implementat de FHI 360 cu suportul financiar al Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).Statistica

  • 9324 comunicate de presă
  • 323 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 462 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate