Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 683 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 10097
20 Februarie 2017 — Astăzi s-a încheiat șirul de vizite la proiectele noi care vor fi inițiate de ADR Centru în Regiune în acest an. Astfel, echipa de monitorizare formată din reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și ADR Centru s-au întîlnit astăzi, 20 februarie, cu reprezentanții Consiliului raional Ialoveni și Primăriei Ialoveni, unde au discutat detalii cu privire la demararea lucrărilor în cadrul proiectului regional „Apeduct magistral pentru localitatea Bardar, Ruseștii Noi (etapa II) și rețele de canalizare pentru or.
Vizualizări: 11666
5 Mai 2010 — Aplicarea măsurilor de prevenire a amplasării copiilor în instituţiile de tip rezidenţial, pilotarea şi popularizarea caselor de copii de tip familial sau adopţiile (naţionale/internaţionale) nu au eradicat nici pe departe problema copiilor instituţionalizaţi. Potrivit datelor disponibile pentru publicul larg, în ţară avem peste 60 de instituţii de tip rezidenţial (şcoli internat, case de copii), care adăpostesc în jur de 11.

Vizualizări: 8955
22 Aprilie 2010 — Declaratia intarziata a reprezentantei UE de la Chisinau a developat o pozitie destul de ambigua in problema arestarii lui Ernest Vardanean in regiunea transnistreana. La doua saptamani de la intemnitarea jurnalistului (7 aprilie) de catre institutiile de forta de la Tiraspol si dupa vizita lui Victor Osipov la Bruxelles, europenii au lansat un mesaj mai degraba indiferent, incoerent si confuz vizavi de aceasta.
Vizualizări: 8935
20 Aprilie 2010 — In acest an disparitatile in legatura cu "Ziua de 9 mai" au fost eliminate definitiv. Autoritatile municipale, in anii precedenti foarte atasati de "Ziua Europei", au fost reorientate de la aceasta prin manevrarea transferului ceremoniilor pentru 15 mai curent.
Vizualizări: 9056
17 Aprilie 2010 — Doua piese eterogene ale vietii politice moldovenesti – Ghimpu si Voronin - continua sa lase urme in spatiul public autohton. Reprezentand doua formatiuni rivale, de multe ori, acestea perturbeaza precugetat linistea pentru a se profila pe fonul panoului oricum monoton al scenei politice interne.
Vizualizări: 8897
16 Aprilie 2010 — [Comentariu] Medalii de la Moscova pentru celebrarea “Marii Victorii” în R. Moldova

Mai mulţi veterani moldoveni, posesori ai cetăţeniei ruseşti, au primit înainte de timp medaliile comemorative cu prilejul celebrării a 65 de ani de la Marea Victorie a Armatei Roşii.
Vizualizări: 9567
9 Aprilie 2010 — Opinia publică din Moldova a rămas cu gura larg deschisă după ce în presă s-a strecurat ştirea despre evaziunile fiscale pe care le-a săvârşit ani la rând administraţia restaurantelor “Andy’s Pizza” – “La plăcinte”. Bucatele acestor localuri au devenit deja un “brand local” care a fidelizat mii de moldoveni , dar la fel si consumatorii din rândul turiştilor, care frecvent obişnuiau să înfulece plăcinte moldoveneşti sau să guste din cele mai populare pizze coapte în Moldova.
Vizualizări: 8985
2 Aprilie 2010 — Imaginile şocante ale nopţii odioase din 7 spre 8 aprilie 2009, prezentate de fruntaşii liberali, fără ghilimele, paranteze sau careva abţineri, au mişcat carul din pânza de investigaţii şi anchete secretizate. Nimeni nu şi-a putut închipui că într-o clipă pot fi reînviate clipele drastice din acea seară, până acum scufundată în mister.
Vizualizări: 8225
2 Aprilie 2010 — Imaginile şocante ale nopţii odioase din 7 spre 8 aprilie 2009, prezentate de fruntaşii liberali, fără ghilimele, paranteze sau careva abţineri, au mişcat carul din pânza de investigaţii şi anchete secretizate. Nimeni nu şi-a putut închipui că într-o clipă pot fi reînviate clipele drastice din acea seară, până acum scufundată în mister.
Vizualizări: 9082
31 Martie 2010 — Abundarea agendei publice cu “substanta europeana” a culminat cu “evenimentul istoric” de la Bruxelles, unde majoritatea partenerilor externi ai Chisinaului au coordonat asistentele financiarea promise anterior pentru guvernarea moldoveana, pentru perioada 2010-2013. Aceasta orientare europeana categorica si excesiva a avut loc in circumstantele unei restrangeri drastice a raporturilor R.