Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 357 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 92
on-line, 10 Iulie 2020 — Proiectul Industrii Creative pentru Noile Economii Urbane în Regiunea Dunării (CINEMA) a fost lansat joi, 9 iulie a.c.
Vizualizări: 139
Chișinău, 7 Iulie 2020 — Circa 58 milioane de lei vor fi oferiți din bugetul statului, prin Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în localitățile rurale. Banii vor fi oferiți pentru realizarea a 69 de proiecte de îmbunătățire și dezvoltare a infrastructurii economice, diversificarea economiei și dezvoltarea localităților rurale.

Vizualizări: 186
Chișinău, 4 Iulie 2020 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) a prezentat vineri, 3 iulie a.c.
Vizualizări: 164
3 Iulie 2020 — O echipă de specialiști ai ADR Centru au întreprins astăzi, 03.07.
Vizualizări: 236
Bălți, 26 Iunie 2020 — În fiecare an, pe 29 iunie, la propunerea țărilor dunărene și sub auspiciile Comisiei Internaționale pentru Protecția Fluviului Dunărea (ICPDR), serbăm Ziua Internațională a Dunării.

Această zi dedicată fluviului care unește Europa de la vest la est, este o bună ocazie să vă aducem la cunoștință că Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord se numără printre cei 22 de parteneri din opt țări care vor participa activ la implementa programului Industrii Creative pentru Noile Economii Urbane în Regiunea Dunării (CINEMA), al cărui obiectiv este îmbunătățirea condițiilor inovatoare pentru industriile creative și revitalizarea urbană în regiunea Dunării.
Vizualizări: 237
Bălți, 26 Iunie 2020 — Posibilitățile de valorificare a sectorului de cercetare şi inovare în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova sunt mari, însă deocamdată acest sector este puțin investigat și e caracterizat printr-un un grad scăzut al investițiilor. Este una dintre concluziile formulate în cadrul Conferinței naționale cu participare internațională „Știința în nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective”, ediția a IV-a, care își desfășoară lucrările în perioada 26-27 iunie a.
Vizualizări: 188
Bălți, 23 Iunie 2020 — Săptămâna Europeană a Energiei Durabile (EUSEW), marcată în acest an în perioada 22-26 iunie, este o bună ocazie să trecem în revistă cele mai importante activități și rezultate pe care le-am obținut în domeniul eficienței energetice în Regiunea de Dezvoltare Nord.

Faptul că am acordat o deosebită atenție promovării eficienței energetice în regiunea noastră o demonstrează inclusiv relațiile de colaborare pe care Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord le-a stabilit, încă la începutul activității sale, cu Agenția pentru Eficiență Energetică.
Vizualizări: 165
Chișinău, 22 Iunie 2020 — Banca Mondială ar putea finanța un nou proiect în domeniul managementului integrat al apelor în țara noastră. În contextul identificării noilor oportunități de finanțare și de lansare a unui proiect în acest sens, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju a purtat astăzi discuții cu reprezentanții Băncii.
Vizualizări: 174
19 Iunie 2020 — 12 întreprinderi municipale din Regiunea Centru au primit suport tehnic prin dotări în valoare de 1330 de euro per întreprindere în cadrul proiectului „Sprijin în dezvoltarea gestionării apelor reziduale în Regiunea Centrală a Moldovei - o mai bună gestionare a apelor uzate pas cu pas", implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Senec-Pezinok, Slovacia.
Astfel, cele 12 întreprinderi au fost dotate cu utilajul necesar pentru ca oamenii să beneficieze de servicii mai sigure de alimentare cu apă.