Nume
Parola
Vizualizări: 90
Din categorie: Dezvoltare Regională
Japca, Florești, 24 Mai 2019 — 233 de gospodării, 6 instituții publice, 6 agenți economici și o structură a administrației publice locale din satul Japca, raionul Florești, au apă potabilă la robinet. Construcția și montarea noului sistem de alimentare cu apă a fost posibilă grație sprijinului acordat de Proiectul Elveției de Apă și Sanitație în Moldova (ApaSan) în cadrul unui amplu proiect de dezvoltare regională implementat de ADR Nord.
Vizualizări: 68
Din categorie: Dezvoltare Regională
24 Mai 2019 — Echipa ADR Centru în parteneriat cu Centrul Național de Mediu, Primăria orașului Ialoveni și un grup de tineri activi din Regiunea Centru, au organizat o campanie de salubrizare a râului Ișnovăț, afluient important al rîului Bâc ce traversează tot raionul Ialoveni.

Astfel, sub genericul "O regiune mai curată pe calea europeană!

Vizualizări: 135
Din categorie: Dezvoltare Regională
Japca, Florești, 21 Mai 2019 — Reprezentanții instituțiilor mass-media sunt invitați să participe la inaugurarea sistemului de alimentare cu apă a satului Japca din raionul Florești. Evenimentul va avea loc vineri, 24 mai a.
Vizualizări: 129
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 18 Mai 2019 — Orașele Drochia și Sângerei vor beneficia de suport tehnic pentru elaborarea Programelor de Revitalizare Urbană. Oraşele selectate au ieșit învingătoare în urma unui concurs organizat de ADR Nord și urmează să beneficieze de suport tehnic în elaborarea Programelor de Revitalizare Urbană în cadrul proiectului „Suport pentru administrația Republicii Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru anii 2016-2020 prin dezvoltarea urbană integrată și sustenabilă”, implementat de Ministerul Investițiilor și Dezvoltării Economice al Republicii Polone în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și Reprezentanța Fundației „Solidarity Fund PL”.
Vizualizări: 123
Din categorie: Dezvoltare Regională
Zăluceni, Florești, 17 Mai 2019 — Aproximativ 3.700 de oameni (798 din 836 de gospodării) din satele Zăluceni, Vertiujeni și Târgul-Vertiujeni, raionul Florești, au apă potabilă la robinet.
Vizualizări: 98
Din categorie: Dezvoltare Regională
17 Mai 2019 — Orașele Strășeni și Rezina au ieșit învingătoare în urma concursului organizat de către Agenţia de Dezvoltare Regională Centru în scopul implementării măsurilor de susţinere a dezvoltării urbane în regiune.

Oraşele selectate urmează să beneficieze de suport tehnic în elaborarea Programelor de Revitalizare Urbană în cadrul proiectului „Suport pentru administrația Republicii Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru anii 2016-2020 prin dezvoltarea urbană integrată și sustenabilă”, implementat de Ministerul Investițiilor și Dezvoltării Economice al Republicii Polone în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a Republicii Moldova și Reprezentanța Fundației „Solidarity Fund PL".
Vizualizări: 114
Din categorie: Dezvoltare Regională
Zăluceni, Florești, 16 Mai 2019 — Reprezentanții instituțiilor mass-media sunt invitați să participe la evenimentul de inaugurare a sistemului de alimentare cu apă a satelor Zăluceni, Vertiujeni și Târgul-Vertiujeni din raionul Florești.

Inaugurarea sistemului de alimentare cu apă va avea loc vineri, 17 mai a.
Vizualizări: 127
Din categorie: Dezvoltare Regională
23 Aprilie 2019 — Pacienții internați în blocul chirurgical al spitalului din Orhei se bucură de condiții mai bune de ședere, după ce au fost finalizate lucrări de termoizolare și de ridicare a eficienței energetice a blocului chirurgical. Lucrările s-au desfășurat în cadrul proiectului regional „Îmbunătăţirea eficienţei energetice a blocului chirurgical al IMSP Spitalul raional Orhei", implementat de ADR Centru.
Vizualizări: 158
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 23 Aprilie 2019 — Studiul de fezabilitate privind crearea Centrului Tehnologic de Aviației în Republica Moldova a fost prezentat luni, 22 aprilie, la Chișinău, în incinta Companiei aeriene de stat „Air Moldova”. Studiul a fost elaborat de către Regional Air Services SRL din România, grație parteneriatului dintre ADR Nord, Întreprinderea de Stat „Moldaeroservice” și People in Need Moldova în cadrul proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”.
Vizualizări: 227
Din categorie: Dezvoltare Regională
Florești, 18 Aprilie 2019 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) a organizat astăzi la Florești un seminar pentru a informa autoritățile locale despre importanța regionalizării serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare, un element cheie al politicii naționale în dezvoltarea sectorului.

Precizăm că primul seminar privind regionalizarea serviciului de alimentare cu apă și de canalizare a avut loc ieri la Ialoveni.



Statistica

  • 9990 comunicate de presă
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 470 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 Strict



Marketing si publicitate