Nume
Parola
Vizualizări: 264
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 15 Martie 2019 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a organizat în comun cu Organizația de Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) un atelier de lucru privind noile norme pentru proiectarea și construcția sistemelor de alimentare cu apă la scară mică în Republica Moldova și aplicarea modelelor de afaceri durabile pentru Alimentarea cu Apă și Sanitație la nivel rural. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului Inițiatiativa Europeană pentru apă EUWI și a fost destinat proiectanților și specialiștilor în domeniul asigurării cu apă și sanitație, autorităților publice centrale și locale.
Vizualizări: 447
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 12 Martie 2019 — A fost dat startul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”, care este finanțat de Uniunea Europeană (UE) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Obiectivul general al acestui proiect este de a spori participarea activă și constructivă a cetățenilor la procesele decizionale locale, regionale și naționale în domeniul serviciilor publice.

Vizualizări: 480
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 11 Martie 2019 — Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) lansează în Regiunea de Dezvoltare Nord proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană (UE).

Evenimentul public va avea loc marți, 12 martie, între orele 10.
Vizualizări: 725
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 6 Martie 2019 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord va coopera cu Programul „Comunitatea Mea” al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), implementat de IREX. În acest sens, directorul ADR Nord, Vitalii Povonschii, și directorul Programului „Comunitatea Mea", Christoper Kaczmarski, au semnat miercuri, 6 martie a.
Vizualizări: 614
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 1 Martie 2019 — Lansarea procedurilor de achiziții publice privind executarea lucrărilor de finisare a clădirii viitorului Centru de Inovare și Transfer Tehnologic (CITT) în cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) continuă să fie tergiversată din cauza actualizării îndelungate a documentației tehnice în cadrul proiectului. Institutul Național de Cercetări și Proiectări „Urbanproiect”, responsabil de actualizarea documentației tehnice, a depășit termenele stabilite în repetate rânduri.
Vizualizări: 610
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 1 Martie 2019 — Raportul de implementare a Strategiei de Dezvoltare Regională (SDR) Nord și activității ADR Nord în anul 2018 a fost prezentat joi, 28 februarie a.c.
Vizualizări: 315
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 25 Februarie 2019 — Stimați membri ai Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord și jurnaliști,

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord Vă invită la prima ședință ordinară din acest an a CRD Nord. Evenimentul va avea loc joi, 28 februarie, de la ora 10:30, în incinta restaurantului „Oscar” din municipiul Bălți (strada Mihail Sadoveanu, 1).
Vizualizări: 258
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 10 Ianuarie 2019 — Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova va beneficia, în anul 2019, de peste 76 milioane de lei pentru implementarea a 10 proiecte de dezvoltare regională, lansate în mare parte în anul 2017. Banii vor fi alocați din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), conform Deciziei nr.
Vizualizări: 246
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 9 Ianuarie 2019 — În 2018, ADR Nord a realizat proiecte de dezvoltare regională și a organizat evenimente al căror principal obiectiv a fost implementarea politicii de dezvoltare regională și atragerea investitorilor străini în regiune. Valoarea totală a investițiilor este de 101,36 milioane lei în 2018, din care 71,8 milioane lei alocați din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) și 29,56 milioane lei atrași din surse externe.
Vizualizări: 298
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 19 Decembrie 2018 — 20 mici antreprenori din Regiunea de Dezvoltare Nord vor beneficia de suport financiar din partea Agenției Cehe pentru Dezvoltare, prin intermediul Proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, implementat de ADR Nord în parteneriat cu People in Need și Asociația obștească „Pro Cooperare Regională”.

Antreprenorii au fost selectați în urma unui concurs și premiați, într-un cadru festiv, la Bălți, pe 19 decembrie.Statistica

  • 9873 comunicate de presă
  • 327 jurnalişti înscrişi
  • 134 instituţii/companii înscrise
  • 469 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate