Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 190 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 113
Bălți, 17 Ianuarie 2020 — În 2019, Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord a realizat proiecte de dezvoltare regională și a organizat evenimente al căror principal obiectiv a fost implementarea politicii de dezvoltare regională și atragerea investitorilor străini în regiune. Anul trecut, valoarea totală a investițiilor în Regiunea de Dezvoltare Nord se cifrează la 52,97 milioane lei, din care 28,9 milioane lei valorificați din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) și 24,07 milioane lei - atrași din surse externe.
Vizualizări: 480
Drochia, 30 Decembrie 2019 — Programul de revitalizare urbană al orașului Drochia pentru anii 2020-2022 a fost supus consultărilor publice. Evenimentul a avut loc vineri, 27 decembrie, în incinta Primăriei orașului Drochia și a reunit peste 20 de persoane, printre care specialiști din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, facilitatori din Soroca și Edineț, membri ai Comisiei Consultative, locuitori ai zonei de revitalizare urbană din Drochia și specialiști din cadrul Primăriei orașului.

Vizualizări: 413
Bălți, 13 Decembrie 2019 — Evenimentul oficial de transmitere a documentației tehnice pentru șase proiecte regionale de aprovizionare cu apă și/sau canalizare (AAC) și eficiență energetică (EE) în clădirile publice a avut loc vineri, 13 decembrie a.c.
Vizualizări: 394
Brașov, 12 Decembrie 2019 — Șase reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord efectuează, în perioada 9-13 decembrie a.c.
Vizualizări: 296
Edineț, 14 Noiembrie 2019 — Centrul de sănătate Edineț, care deservește circa 70 de mii de locuitori ai raionului Edineț și cetățeni din raioanele învecinate, a devenit mai eficient din punct de vedere energetic, datorită unui proiect implementat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord. Recent, au fost finalizate lucrările de renovare și termoizolare a edificiului.
Vizualizări: 301
Bălți, 13 Noiembrie 2019

Reprezentanți ai Ambasadei Republicii Cehe în Chișinău și ai Agenției Cehe pentru Dezvoltare au efectuat miercuri, 13 noiembrie, o vizită la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, pentru a se documenta în privința proiectelor implementate de Agenție din banii poporului ceh. La eveniment au participat și reprezentanți ai People in Need Moldova și ai Organizației neguvernamentale „Pro Cooperare Regională”.

Vizualizări: 292
Bălți, 6 Noiembrie 2019 — Miercuri, 6 noiembrie, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, au fost recepționate proiectele tehnice de execuție pentru realizarea lucrărilor de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în orașele Fălești și Edineț.

Proiectele tehnice de execuție pentru cele două măsuri investiționale au fost elaborate de către specialiștii companiei de proiectare SC „Apcan Proiect” SRL.
Vizualizări: 495
Bălți, 4 Noiembrie 2019 — În vederea implementării Legii nr. 438-XVI din 28 decembrie 2006 privind dezvoltarea regională în Republica Moldova și Hotărârii Guvernului nr.
Vizualizări: 375
Bălți, 31 Octombrie 2019 — Miercuri, 30 octombrie, la Bălți a avut loc conferința de încheiere oficială a Proiectului „Rețeaua antreprenorială a femeilor - un potențial excelent pentru consolidarea drepturilor și oportunităților economice ale femeilor din Moldova prin instruire, informare și interacțiune”, implementat în perioada martie-octombrie 2019 de Asociația obștească „Pro-Business Nord" în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord.

În cadrul evenimentului au fost prezentate obiectivele, activitățile, metodologia de implementare și rezultatele, bunele practici, experiențe de succes și impactul proiectului.