Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 148 comunicate de presă
  • 139 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 248
24 Iunie 2022 — Membrii echipei de recepție a lucrărilor executate în cadrul proiectului "Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în mun. Ungheni"s-au întrunit, astăzi, 24.
Vizualizări: 269
24 Iunie 2022 — La Ialoveni a avut loc o ședință cu participarea reprezentanților ADR Centru, Primăriei Ialoveni și Solidarity Fund PL in Moldova, autorități implicate în realizarea proiectului „Crearea unei zone de agrement pentru sporirea calității vieții locuitorilor din or. Ialoveni".

Vizualizări: 353
23 Iunie 2022 — O echipă de specialiști din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Centru au întreprins o vizită de monitorizare a procesului de realizare a lucrărilor în cadrul proiectului „Sisteme Regionale Apa-Canal- Garanția Sănătății Noastre" implementat din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală(FNDRL).

La momentul actual, la șantierul din orașul Hîncești sunt executate lucrări de construcție a rețelelor de canalizare și căminelor.
Vizualizări: 467
Chișinău, 20 Iunie 2022 — Astăzi, la Chișinău, au fost semnate contractele de finanțare între Agențiile de Dezvoltare Regională (ADR) și Solidarity Fund PL (SFPL) în Moldova privind realizarea unui suport, în cadrul Fondului de Granturi Regionale, pentru dezvoltarea urbană. Sesiunea de semnare a contractelor a fost prezidată de secretarul general al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija.
Vizualizări: 660
Bălți, 17 Iunie 2022 — Tendințele și provocările sectorului de alimentare cu apă și canalizare din Regiunea de Dezvoltare Nord au fost analizate în cadrul unei mese rotunde cu elemente de expo-târg organizată de ADR Nord. În cadrul expo-târgului organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova au fost promovate tehnologii și soluții moderne în domenii aferente alimentării cu apă și canalizare (AAC).
Vizualizări: 585
Soroca, 16 Iunie 2022 — În nordul țării încep lucrările de reabilitare, modernizare și sporire a nivelului de eficiență energetică a clădirii Incubatorului de Afaceri din Soroca, cu o suprafață totală de 1500 mp. De asemenea, în cadrul proiectului va fi dotat și amenajat un laborator pentru studierea limbilor străine, cu o suprafață de 50 mp, precum și alte cinci laboratoare de afaceri ale instituțiilor de învățământ beneficiare, cu o suprafață totală de 210 mp.
Vizualizări: 709
15 Iunie 2022 — Lucrările de eficientizare energetică a Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din municipiul Ungheni, desfășurate în cadrul unui proiect implementat de ADR CEntru cu susținerea financiară a UE, au fost supuse unei monitorizări de către o echipă de specialiști în domeniul construcțiilor.

Astfel, echipa de monitorizare a agenției, însoțită de reprezentantul Departamentului german de construcții și reprezentanțul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), au vizitat șantierul proiectului de dezvoltare regională „Sporirii eficienței energetice a Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din municipiul Ungheni ", acolo unde au discutat cu antreprenorii care execută lucrările de construcție, responsabilul tehnic, reprezentanții Autorităților Publice Locale, dar și conducerea liceului.
Vizualizări: 807
Bălți, 14 Iunie 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Consiliul Raional Florești și SRL „Polimer Gaz Conducte” au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Apă pentru viață în Regiunea de Nord: raioanele Florești și Soroca 2”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL). Ceremonia de semnare a contractului a avut loc marți, 14 iunie 2022, în incinta ADR Nord.