Nume
Parola
Vizualizări: 94
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 21 Aprilie 2017 — În legătură cu starea nefavorabilă a vremii cauzată de ninsori abundente pe teritoriul Republicii Moldova, dar și în urma examinării solicitărilor parvenite din partea mai multor operatori economici participanți la licitațiile publice, ADR Nord anunță prelungirea datei de deschidere a ofertelor pentru următoarele licitații publice, programate pentru vineri, 21 aprilie a.c.
Vizualizări: 107
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 20 Aprilie 2017 — A treia ediție a Conferinței naționale anuale „Cooperarea Transfrontaliera: beneficii ale frontierelor comune 2014-2020” a avut loc joi, 20 aprilie, în incinta Palatului Republicii din Chișinău. Evenimentul este organizat anual și are drept scop identificarea oportunitatilor și particularităților oferite de Programele de cooperare transfrontalieră ale Uniunii Europene pentru potențialii beneficiari din Republica Moldova.

Vizualizări: 128
Din categorie: Dezvoltare Regională
13 Aprilie 2017 — Directorul ADR Centru, Viorel Jardan și reprezentanții secției managementul proiectelor, au întreprins o vizită de lucru la proiectul „Îmbunătățirea calității vieții populației rurale prin construcția sistemelor de apă potabilă și de canalizare, regionalizarea serviciilor comunale în satele din lunca rîului Lăpușnița, raionul Hîncești" unde la moment se realizează lucrări de construcție a rețelei de canalizare în cele 3 localități partenere: Sofia, Bălceana și Negrea.

Astfel, reprezentanții ADR Centru însoțiți de primarii satelor Sofia, Bălceana și Negrea, responsabilul tehnic și reprezentanții antreprenorului selectat pentru efectuarea lucrărilor au întreprins o vizită în teren, unde urmează să fie construite obiectivele principale din cadrul proiectului precum construcția unei stații de epurare, a două stații de pompare, 11543 m de rețele gravitaționale de canalizare și 4460 m de canalizare sub presiune.
Vizualizări: 222
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 12 Aprilie 2017 — O delegație din Ucraina a Euroregiunii „Nistru”, condusă de către președintele acesteia, Serghei Tatusiak, a efectuat miercuri, 12 aprilie, o vizită la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, cu sediul în municipiul Bălți. Reprezentanții euroregiunii și-au propus astfel să identifice potențiali parteneri și posibile domenii de colaborare cu aceștia.
Vizualizări: 227
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 6 Aprilie 2017 — Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) a organizat joi, 6 aprilie, ședința Consiliului de coordonare a asistenței externe în domeniul dezvoltării regionale şi construcţiilor pentru a prezenta proiectele de dezvoltare și a identifica parteneri pentru cofinanțarea acestora. Evenimentul a avut loc la Chișinău și a întrunit reprezentanți ai autorităților publice centrale, organizațiilor donatoare, Agențiilor de Dezvoltare Regională și reprezentanți ai societății civile.
Vizualizări: 251
Din categorie: Dezvoltare Regională
6 Aprilie 2017 — În perioada 06-09 aprilie 2017, ADR Centru, cît și localități din regiune (CR Orhei, CR Nisporeni) participă la Expoziţia Internaţională Specializată "Tourism, Leisure, Hotels", ediţia a XXII-a., care are loc la Centrul Internaţional de Expoziţii "MOLDEXPO" din Chişinău.
Vizualizări: 155
Din categorie: Dezvoltare Regională
5 Aprilie 2017 — Astăzi, 05 aprilie 2017, în incinta Consiliului Raional Nisporeni s-a desfășurat procedura de semnare a contractului de finanțare în cadrul proiectului ”Îmbunătățitea infrastructurii de turism de masă din Regiunea Centru”.
Aici sunt prevăzute lucrări de reconstrucțe a Centrului de Tineret și Sport din orașul Nisporeni, construcția blocului sportiv, repararea tribunelor existente (40%) şi restabilirea celor deteriorate cu instalarea scaunelor personalizate (pentru 6 000 locuri), cu extinderea lor pe verticală şi acoperirea cu copertină de protecţie (1100 locuri), amenajarea terenului stadionului existent (a trotuarelor şi căilor de acces de pe teritoriul stadionului, amenajarea parcării auto, amenajarea parcului din satul Milești precum și amenajarea parcului memorial ”A.
Vizualizări: 152
Din categorie: Dezvoltare Regională
5 Aprilie 2017 — Călărași, 05 aprilie 2017. În incinta Consiliului raional Călărași s-a desfășurat ședința de semnare a contractului de finanțare în cadrul proiectului „Valorificarea potențialului turistic al regiunii de centru a RM - rn Strășeni, Călărași, Nisporeni și Ungheni”.
Vizualizări: 147
Din categorie: Dezvoltare Regională
5 Aprilie 2017 — Astăzi, 05 aprilie 2017, în incinta Consiliului Raional Ungheni s-a desfășurat procedura de semnare a contractului de finanțare în cadrul proiectului „Reabilitarea infrastructurii de transport pe traseul L392 Ungheni- Cetireni- Alexeevca”.
În cadrul acestui proiect de importanță regională vor fi executate lucrări de renovare a infrastructurii de transport pe o distanță de 17, 5 km.
Vizualizări: 107
Din categorie: Dezvoltare Regională
4 Aprilie 2017 — Astăzi, la Orhei, s-au întrunit reprezentanții ADR Centru, aplicantul proiectului, CR Orhei și reprezentanții Spitalului raional Orhei pentru a semna contractul de finanțare în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea eficienţei energetice a blocului chirurgical al IMSP Spitalul raional Orhei". Prin semnarea acestui document părțile s-au angajat să-și consolideze eforturile întru realizarea cu succes a activităților planificate.Statistica

  • 9361 comunicate de presă
  • 323 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 462 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate