Nume
Parola
Vizualizări: 200
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 6 Martie 2017 — Diferenţa dintre eşec şi succes în conducerea proiectelor este determinată de oamenii implicaţi. Fiecare membru al echipei trebuie să înţeleagă care sunt factorii cheie pentru gestionarea proiectului.
Vizualizări: 153
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 6 Martie 2017 — Centrul de formare antreprenorială din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează curs Business English.

Scopul cursului este de a instrui participanții să comunice în limba engleză corect și fluent, corespunzător nivelului Utilizarea independentă a limbii, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Abilități de Învățare a Limbilor Străine (CEFR).

Vizualizări: 212
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 6 Martie 2017 — Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova anunță aplicare deschisă la Programul de pregătire și de perfecționare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.

Programul oferă participanţilor tehnici pentru iniţierea contactelor şi colaborare cu întreprinderile germane.
Vizualizări: 499
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 5 Ianuarie 2017 — Germana - una din limbi de circulație internațională.

Grupul țintă: doritorii de a studia expresii de bază in germană pe care le puteți folosi în conversații de zi cu zi.
Vizualizări: 344
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 5 Ianuarie 2017 — Centrul de formare antreprenorială te invită la un seminar aplicativ-practic ”Operațiuni import-export”.

Data desfășurării: 11-12 ianuarie 2017
Locul desfășurării: CCI a RM, bd.
Vizualizări: 435
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 19 Octombrie 2016 — Centrul de formare antreprenoriala din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova anunță un stagiu timp de o lună în Germania prin intermediul Programului de pregătire şi perfecționare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova: ”Fit for Partnership”.

Grupul țintă: top și middle manageri de la companiile moldovenești din orice domeniu al economiei naționale.
Vizualizări: 497
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chisinau, 21 Septembrie 2016 — Centrul de Formare Antreprenorială din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită managerii de la întreprinderile autohtone să participe la Programul de pregătire și perfecționare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.
Programul oferă posibilitatea de a cunoaște piața germană, a stabili legături de afaceri cu firmele germane și a edifica parteneriate pe termen lung, fiind un instrument de promovare în domeniul comerțului extern.
Vizualizări: 696
Din categorie: Educaţie & Instruire
3 August 2016 — A fost lansată platforma online pentru ghidarea și orientarea profesională pentru copii și tineri – Cariera mea. Proiectul este axat pe nevoile elevilor între 11 și 18 ani din țară și a fost creat pentru a le oferi oportunitatea de a lua decizii bine informate privind viitorul parcurs profesional.
Vizualizări: 716
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 15 Iulie 2016 — Managerii de la întreprinderile din Republica Moldova sunt invitaţi să iniţieze sau să dezvolte afaceri cu parteneri germani, aplicand la Programul de pregătire şi perfecţionare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.

Programul este organizat cu scopul de a cunoaşte piaţa germană, a stabili legături de afaceri cu firme germane şi a edifica parteneriate pe termen lung, fiind un instrument de promovare în domeniul comerţului extern.
Vizualizări: 619
Din categorie: Educaţie & Instruire
15 Iulie 2016 — CE: Vizită la Tabăra de Vară ENERGEL ce reuneşte 55 de tineri din stânga Nistrului, UTA Gagauz Yeri şi din raioanele de sud ale Republicii Moldova. Tabăra de vară ENERGEL este organizată de Proiectul Energie şi Biomasă, finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.Statistica

  • 9324 comunicate de presă
  • 323 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 462 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate