Nume
Parola
Vizualizări: 176
Din categorie: Educaţie & Instruire
13 Aprilie 2017 — Ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) academicianului Gheorghe Mustea a avut loc la 13 aprilie a.c.
Vizualizări: 117
Din categorie: Educaţie & Instruire
Bălți, 12 Aprilie 2017 — Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) invită presa la ceremonia de înmânare a mantiei și diplomei de Doctor Honoris Causa academicianului Gheorghe Mustea.

Evenimentul va avea loc la 13 aprilie a.

Vizualizări: 272
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 6 Martie 2017 — Diferenţa dintre eşec şi succes în conducerea proiectelor este determinată de oamenii implicaţi. Fiecare membru al echipei trebuie să înţeleagă care sunt factorii cheie pentru gestionarea proiectului.
Vizualizări: 200
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 6 Martie 2017 — Centrul de formare antreprenorială din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează curs Business English.

Scopul cursului este de a instrui participanții să comunice în limba engleză corect și fluent, corespunzător nivelului Utilizarea independentă a limbii, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Abilități de Învățare a Limbilor Străine (CEFR).
Vizualizări: 276
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 6 Martie 2017 — Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova anunță aplicare deschisă la Programul de pregătire și de perfecționare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.

Programul oferă participanţilor tehnici pentru iniţierea contactelor şi colaborare cu întreprinderile germane.
Vizualizări: 566
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 5 Ianuarie 2017 — Germana - una din limbi de circulație internațională.

Grupul țintă: doritorii de a studia expresii de bază in germană pe care le puteți folosi în conversații de zi cu zi.
Vizualizări: 381
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 5 Ianuarie 2017 — Centrul de formare antreprenorială te invită la un seminar aplicativ-practic ”Operațiuni import-export”.

Data desfășurării: 11-12 ianuarie 2017
Locul desfășurării: CCI a RM, bd.
Vizualizări: 496
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chișinău, 19 Octombrie 2016 — Centrul de formare antreprenoriala din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova anunță un stagiu timp de o lună în Germania prin intermediul Programului de pregătire şi perfecționare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova: ”Fit for Partnership”.

Grupul țintă: top și middle manageri de la companiile moldovenești din orice domeniu al economiei naționale.
Vizualizări: 556
Din categorie: Educaţie & Instruire
Chisinau, 21 Septembrie 2016 — Centrul de Formare Antreprenorială din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită managerii de la întreprinderile autohtone să participe la Programul de pregătire și perfecționare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.
Programul oferă posibilitatea de a cunoaște piața germană, a stabili legături de afaceri cu firmele germane și a edifica parteneriate pe termen lung, fiind un instrument de promovare în domeniul comerțului extern.
Vizualizări: 764
Din categorie: Educaţie & Instruire
3 August 2016 — A fost lansată platforma online pentru ghidarea și orientarea profesională pentru copii și tineri – Cariera mea. Proiectul este axat pe nevoile elevilor între 11 și 18 ani din țară și a fost creat pentru a le oferi oportunitatea de a lua decizii bine informate privind viitorul parcurs profesional.Statistica

  • 9361 comunicate de presă
  • 323 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 462 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate