Nume
Parola
Novostroy.md: Exemplu adevărat de înaltă tehnologie, operativitate şi competenţă
20 Iulie 2009 — Evoluţia dinamică pe care o înregistrează piaţa afacerilor autohtone, impune o nouă viziune şi o nouă abordare din partea unei companii imobiliare şi Anume din aceste motive, am lansat pe piaţa informaţională electronică un nou portal informativ - Novostroy.md

Doar aici veţi putea găsi un exemplu adevărat de o înaltă tehnologie, operativitate şi competenţă.

Desigur, în Republica Moldova există destule mijloace de informare în masă legate de piaţa imobiliară, însă, cu regret realizăm că informaţiile oferite sunt insuficiente şi, adesea, acestea pur şi simplu sunt tirajate de diferite site-uri.

Până la apariţia noului portal http://www.novostroy.md, mijloacele de informare în masă electronice care reflectă piaţa imobiliară puteau fi divizate în două grupuri.
Primul grup şi cel majoritar, este specializat în tematica construcţiilor şi există pe seama amplasării materialelor publicitare ale companiilor de construcţii, vânzătorilor, informaţii despre fabricarea materialelor de construcţie şi a produselor aferente.

Cel de-al doilea grup îl constituie portalurile anumitor agenţii imobiliare, al căror scop principal este doar promovarea propriilor obiective şi nicidecum analiza independentă şi amplă a pieţei imobiliare.
Direcţiile magistrale ale resursei noastre le constituie IMOBILELE, CONSTRUCŢIA ŞI CREDITAREA IPOTECARĂ.
Legătura reciprocă a domeniilor enumerate cu alte sfere, determină anvergura volumului informaţiilor oferite şi diversitatea temelor abordate de portal. Portalul http://www.novostroy.md include materiale analitice exclusive, pregătite de jurnalişti profesionişti, treceri în revistă ale pieţei imobiliare, interviuri şi comentarii ale experţilor; informaţii despre companiile care oferă mărfuri şi servicii legate de businessul construcţiilor, cum ar fi: soluţii ale designerilor, materiale de construcţii şi de finisaj, mobilier, tehnică electrocasnică etc.
Banda de ştiri al portalului este înnoită zilnic. Aici puteţi găsi cele mai proaspete noutăţi de pe piaţa imobiliară, reportaje de la expoziţii, seminare şi de la alte evenimente ce reflectă tematica dată.

La fel, vă oferim şi o rubrică specială unde sunt prezentate opinii şi consultaţii ale specialiştilor din domeniul juridic, realtorilor, evaluatorilor de imobile, brokerilor ipotecari şi altor "jucători" profesionişti de pe piaţa imobiliară.
Portalul prevede posibilitatea de a plasa gratuit anunţuri private. Ţinând cont de campania publicitară de masă desfăşurată de Novostroy.md, care asigură un înalt grad de accesare a resursei, puteţi fi siguri de ceea ce priveşte eficienţa plasării anunţurilor pe portalul nostru.

Obiectivele principale ale portalului:
1. Sprijinirea dezvoltării pieţei imobiliare şi a creditării ipotecare
2. Promovarea unor forme civilizate de activitate pe piaţa locuinţelor şi căutarea unor noi soluţii eficiente în interesul consumatorului
3. Prezentarea operativă a informaţiilor veridice şi exhaustive asupra întregului spectru de probleme legate de imobile

Principiile de bază ale portalului:

1. Profesionalismul
2. Inovaţia
3. Analiza profundă a problemelor

Auditoriul portalului:
1. Cumpărătorii, vânzătorii şi chiriaşii de imobile
2. Pretendenţii la credite ipotecare
3. Profesioniştii de pe piaţa imobiliară, de construcţii şi credite: agenţii imobiliare, realtori, firme care au obţinut dreptul de a construi case, instituţii bancare, developeri, investitori, administratori şi companii de consultanţă.

Sub brandul Novostroy.md funcţionează şi portalul, şi Centrul imobiliar. Bineînţeles, nu este vorba de o coincidenţă - noi acţionăm în comun, cooperarea dintre noi fiind una foarte strânsă. Graţie specialiştilor de la Centru şi canalului sigur de legătură cu beneficiarii, noi reînnoim zilnic informaţiile din sfera tranzacţiilor cu imobile.
Astăzi, http://www.novostroy.md este cel mai mare portal despre bunuri imobiliare, care şi-a câştigat o reputaţie de partener de afaceri sigur, este un spaţiu informaţional unic şi cel mai bun ajutor şi navigator, atât pentru specialişti, cât şi pentru cetăţenii de rand. Suntem companie care îşi mobilizează cunoştinţele, resursele şi experienţa pentru succesul clienţilor săi.
Portalul http://www.novostroy.md este lider în inovaţii: cu noi, veţi fi întotdeauna cu un pas înainte.
Echipa Novostroy.md