Nume
Parola
Vizualizări: 2619
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: Inaugurarea proiectului de reabilitare a trotuarelor din s. Budești, mun. Chișinău
s. Budesti, mun. Chisinau, 17 Septembrie 2021 — Stimați reprezentanți ai mass media,

Cu prilejul sărbătorii ”Hramul Satului”, Primăria s. Budești și Programul Comunitatea Mea are deosebita plăcerea de a vă invită la evenimentul de inaugurare a proiectului de reabilitare a 1,4 km de trotuare din localitate, cu suportul USAID.

Evenimentul va avea loc duminică, 19 septembrie 2021, începând cu ora 15:00, la Centrul pentru Copii și Tineret și va include un program artistic.

????????????????: Duminică, 19 septembrie 2021, ora 15.00
????????????????????: Centrul pentru Copii și Tineret

???????????????????????? ????????????????????????????:
În cadrul Programului Comunitatea Mea, Primaria localității Budești, mun. Chișinău beneficiază de finanțarea USAID pentru reabilitarea unei porțiuni cu lungimea de 1.4 km de trotuare pe artera principală a localității, str. Chișinăului. Noile trotuare sunt accesate zilnic de cei peste 5000 de locuitori ai satului și conectează instituțiile publice din sat, cum ar fi grădinița, centrul medical, școala.

Lucrările sunt realizate în baza parteneriatului cu Programul Comunitatea Mea, finanțat de Guvernul Statelor Unite/USAID și implementat de IREX. Valoarea totală a proiectului este de circa 114 de mii de dolari SUA, dintre care 60 de mii de dolari sunt acordați de USAID, prin Programul Comunitatea Mea, iar restul sunt contribuție locală.

Pe lângă proiectul de infrastructură, prin intermediul Programului Comunitatea Mea primăria a mai beneficiat de un pachet complex de asistență tehnică pentru a face activitatea primăriei mai eficientă, mai transparentă și responsabilă față de cetățeni.