Nume
Parola
Vizualizări: 6404
Şedinţa de lucru în contextul lansării de către Ministerul Construcţiilor şi Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova a apelului de aplicare la proiecte de dezvoltare regională
mun.Chişinău, 26 Mai 2010 — Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic organizează la data de 28 mai 2010, ora 10.00, în incinta Academiei de Stiinte a Moldovei (Sala Argintie, etajul 1, bd. Stefan cel Mare si Sfint nr.1) şedinţa de lucru în contextul lansării de către Ministerul Construcţiilor şi Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova a apelului de aplicare la proiectele de dezvoltare regională. La şedinţă sunt invitaţi conducătorii consiliilor orăşeneşti şi raionale, primarii oraşelor şi localităţilor rurale, reprezentanţi ai Agenţiilor de Dezvoltare Regională.
În cadrul şedinţei de lucru se vor prezenta propuneri de proiecte de dezvoltare regională, care ulterior ar putea fi implementate în diverse localităţi din ţară cu suportul financiar acordat de către Guvernul R.M. în valoare de 135,4 milioane lei şi Guvernul Marii Britanii - circa 30 milioane lei.
E de menţionat, că proiectele prezentate ar putea fi aplicate în cadrul parteneriatului public-privat.

Pentru detalii: www.aitt.md