Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 532 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 2793
Bălți, 9 August 2022 — ADR Nord anunță concurs pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului privind specializarea inteligentă în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova.

Concursul se desfășoară în cadrul proiectului de susținere a Regiunii de Dezvoltare Nord ca răspuns la situațiile de urgență, implementat de ADR Nord și finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) prin intermediul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în RM”.
Vizualizări: 8096
Bălți, 25 Aprilie 2016 — DESPRE PROIECT

Proiectul „Crearea sistemului integrat de dezvoltare durabilă a sectorului apicol în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Guvernul României prin intermediul programului AOD și implementat de ADR Nord este conceput pentru a contribui la dezvoltarea socio-economică a Regiunii de Dezvoltare Nord. Proiectul urmărește dezvoltarea unui sistem de achiziții, stocare, procesare, ambalare de produse apicole la nivel regional, valorificarea potențialului melifer din regiune prin crearea unui sistem de marketing, precum și consolidarea capacităților a 100 apicultori locali privind utilizarea programelor de implementare a standardelor internaţionale de calitate în cadrul a 10 seminare și a unei vizite de studiu în România.

Vizualizări: 9338
Bălți, 19 Noiembrie 2015 — ADR Nord a lansat un concurs de selectare unei companii care va organiza campania de informare și conștientizare de promovare a unui mod sănătos de viață prin consumul produselor apicole ecologice. Activitatea urmează să aibă loc în cadrul proiectului „Crearea sistemului integrat de dezvoltare durabilă a sectorului apicol în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”.
Vizualizări: 9229
Bălți, 17 Noiembrie 2015 — DESPRE PROIECT

Proiectul „Crearea sistemului integrat de dezvoltare durabilă a sectorului apicol în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Guvernul României prin intermediul Programului României de Cooperare pentru Dezvoltare și implementat de ADR Nord este conceput pentru a contribui la dezvoltarea socio-economică a Regiunii de Dezvoltare Nord. Proiectul urmărește dezvoltarea unui sistem de achiziții, stocare, procesare, ambalare de produse apicole la nivel regional, valorificarea potențialului melifer din regiune prin crearea unui sistem de marketing, precum și consolidarea capacităților a 100 apicultori locali privind utilizarea programelor de implementare a standardelor internaţionale de calitate în cadrul a 10 seminare și a unei vizite de studiu în România.
Vizualizări: 8179
25 Noiembrie 2013 — Национальный Центр Поддержки и Информирования НПО Молдовы КОНТАКТ в сотрудничестве с Независимым Институтом Права и Гражданского Общества г. Тирасполь продолжает реализацию мероприятий в рамках проекта «Участие женщин из сельской местности с обоих берегов Днестра в общественной жизни сообщества».
Vizualizări: 7391
Bălți, 23 Octombrie 2012 — AGENȚIA DE COOPERARE INTERNAȚIONALĂ A GERMANIEI (GIZ), cu sediul în mun. Chișinău, str.
Vizualizări: 7007
Bălți, 4 Octombrie 2012 — AGENȚIA DE COOPERARE INTERNAȚIONALĂ A GERMANIEI (GIZ), cu sediul în mun. Chișinău, str.
Vizualizări: 6999
Bălți, 4 Octombrie 2012 — AGENȚIA DE COOPERARE INTERNAȚIONALĂ A GERMANIEI (GIZ), cu sediul în mun. Chișinău, str.
Vizualizări: 7325
Bălți, 24 Septembrie 2012 — ANUNȚ NR. 83122291 DE SELECTARE A UNUI FURNIZOR DE SERVICII PENTRU ELABORAREA ȘI PRODUCEREA UNUI FILM DE SCURTĂ DURATĂ DESPRE ILUMINAREA STRADALĂ EFICIENTĂ ÎN ZONELE RURALE ALE REPUBLICII MOLDOVA.
Vizualizări: 6589
Bălți, 18 Septembrie 2012 — AGENȚIA DE COOPERARE INTERNAȚIONALĂ A GERMANIEI (GIZ), cu sediul în mun. Chișinău, str.