Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 531 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 64
22 Septembrie 2023 — Călărași, 22 septembrie 2023
Lucrările din cadrul proiectului regional "Valorificarea potenţialului turistic al regiunii de centru a Republicii Moldova (Raioanele Străşeni, Călăraşi, Nisporeni şi Ungheni)" au fost finalizate cu succes, marcând un moment deosebit pentru dezvoltarea turismului în această regiune.
Astăzi, la Călărași, a avut loc evenimentul de recepționare a lucrărilor de reabilitare a străzii Mihai Eminescu, ultimul obiectiv din cadrul acestui proiect regional.
Vizualizări: 152
Bălți, 14 Septembrie 2023 — Bilanțul implementării Programului Operațional Regional (POR) Nord 2022-2024 în perioada ianuarie-august 2023 a fost prezentat joi, 14 septembrie 2023, în cadrul celei de-a treia ședințe ordinare a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord.

În debutul ședinței, Ana Mardare, secretar de stat în domeniul Dezvoltare regională în cadrul Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), s-a referit la importanța continuității proiectelor implementate în regiune.

Vizualizări: 162
Online, 12 Septembrie 2023 — Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord organizează a treia ședință ordinară din acest an a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord. Evenimentul va avea loc joi, 14 septembrie 2023, cu începere de la ora 10.
Vizualizări: 172
11 Septembrie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru monitorizează lucrările în desfășurare în cadrul proiectului regional „Îmbunătăţirea nivelului de trai în localităţile raioanelor Călăraşi şi Străşeni prin asigurarea accesului populaţiei la sistemele centralizate de canalizare".

Proiectul, implementat de ADR Centru și susținut financiar din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL), își propune să îmbunătățească accesul la sistemul de canalizare pentru peste 4500 de locuitori din orașul Călărași și satul Nișcani.
Vizualizări: 200
Soroca, 9 Septembrie 2023 — Soroca Forum 2030, în calitate de platformă de cooperare și creștere durabilă pentru municipiul Soroca și întreaga regiune adiacentă, a avut loc vineri, 8 septembrie 2023.

Conceput să promoveze dezvoltarea economică urbană și locală, evenimentul a reunit circa 100 de participanți: autorități publice centrale și locale, reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, reprezentanți ai instituțiilor de dezvoltare regională.
Vizualizări: 186
8 Septembrie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), a organizat cea de-a treia ședință ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru. Evenimentul a avut loc la restaurantul Curtea de Piatră din Cotiujenii Mari, Șoldănești, și a reunit reprezentanți din cele 13 raioane ale Regiunii Centru.
Vizualizări: 202
Soroca, 7 Septembrie 2023 — Soroca Forum 2030 va avea loc vineri, 8 septembrie curent, cu începere de la ora 10:30, în incinta Palatului de Cultură din Soroca (str. Independenței, 74).
Vizualizări: 199
Bălți, 7 Septembrie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, organizează, în perioada lunilor septembrie-octombrie 2023, o serie de evenimente în contextul Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția a IX-a.

Evenimentele incluse în agenda Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord se vor desfășura la Sângerei, Soroca, Bălți și în alte localități.
Vizualizări: 176
5 Septembrie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a semnat contractul de finanțare pentru construcția Apeductului magistral Sărata Răzeși - Voinescu - Mingir din raionul Hîncești.

În cadrul acestui proiect, Primăria Voinescu a obținut finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL) pentru construcția apeductului magistral ce va conecta satele Voinescu și Mingir la sursa de apă potabilă.
Vizualizări: 178
4 Septembrie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru a întreprins o vizită la Anenii Noi pentru a discuta progresul proiectului regional "Anenii Noi-HUB Național de turism sportiv", susținut financiar cu peste 24 milioane lei din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).

Astfel, în incinta Primăriei orașului Anenii Noi, reprezentanții agenției au discutat cu aplicantul proiectului regional, responsabilul tehnic, dirigintele de șantier și reprezentanții antreprenorului contractat pentru executarea lucrărilor.