Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 683 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 9125
Chișinău, 11 Martie 2016 — Legea privind accesul pe proprietăți și utilizarea partajată a infrastructurii asociate rețelelor publice de comunicații electronice a fost votată în lectură finală de către Parlamentul Republicii Moldova. Documentul elaborat de către Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor promovează utilizarea în comun, de către furnizorii serviciilor de comunicații electronice, a elementelor de infrastructură.

Vizualizări: 8843
Chișinău, 24 Februarie 2016 — Asigurarea respectării drepturilor omului pe Internet și informarea opiniei publice despre riscurile existente în mediul online, au fost principalele subiecte discutate în cadrul întrevederii Ministrului TIC, Vasile Botnari, cu Jose Luis Herrero, șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, și Leila Marshania, reprezentant al Direcției drepturile omului și supremația legii a CoE.

Ministrul Botnari a mulțumit reprezentanților CoE pentru suportul acordat în realizarea proiectelor de dezvoltare a sectorului TIC, subliniind că ”asistența și expertizele acordate de către Consiliul Europei, de-a lungul timpului, au contribuit la promovarea și crearea premiselor necesare pentru consolidarea respectării drepturilor omului în procesul de implementare a Agendei Digitale a Republicii Moldova”.
Vizualizări: 9128
18 Februarie 2016 — În Moldova va fi lansat serviciul unic al apelurilor de urgență de model european 112. Guvernul a susținut în ședința de miercuri, 17 februarie a.
Vizualizări: 9047
16 Februarie 2016 — Banca Mondială este dispusă să susțină noi proiecte în domeniul dezvoltării serviciilor electronice din Republica Moldova, pentru a contribui la dezvoltarea sectoarelor și regiunilor dezavantajate din punct de vedere economic și tehnologic, precum și promovarea transparenței în sectorul serviciilor publice din Republica Moldova.

Despre aceasta a anunțat Alex Kremer, șeful echipei Băncii Mondiale la Chișinău, în cadrul întrevederii cu ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Vasile Botnari.
Vizualizări: 9760
mun. Chisinau, 11 Februarie 2016 — Prin telefon, poştă electronică, legătura inversă, skype sau facebook - 24/24 ore, şapte zile pe săptămână sunteţi binevenit să primiţi suportul informativ-consultativ şi tehnic cu privire la utilizarea serviciilor electronice fiscale precum şi a altor produse şi servicii elaborate pentru Dvs.

Pentru simplul fapt ca azi lucrurile se mişcă extrem de rapid, schimbările sunt la tot pasul, iar un client mulţumit înseamnă şi un angajat fericit - acordăm o atenţie deosebită feedback-ului primit de la persoanele cu care comunicăm zilnic.
Vizualizări: 6563
Chișinău, 4 Februarie 2016 — Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Vasile Botnari a convocat responsabilii din cadrul Ministerului și a ÎS ”Poșta Moldovei” pe problema siguranței plăților sociale efectuate în oficiile poștale.

În particular, ministrul Vasile Botnari a menționat importanța aplicării unor mecanisme suplimentare de prevenire a delapidării banilor proveniți din indemnizații sociale.
Vizualizări: 9024
Chișinău, 4 Februarie 2016 — Crearea serviciului unic integrat al apelurilor de urgență 112 a fost discutată în cadrul unei ședințe comune a conducerii Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Ministerului Sănătății și cel al Afacerilor Interne.

În cadrul ședinței, Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor a prezentat modelul de funcționare a serviciului unic integrat, fiind pusă la punct și modalitatea de interacțiune dintre instituțiile implicate în acest proces.
Vizualizări: 9142
1 Februarie 2016 — Aproximativ 80 % din populaţia Republicii Moldova va putea recepționa , în curând, semnal TV digital terestru. Aceasta va deveni posibil odată cu lansarea primului multiplex național (A), care are capacitatea de a transmite până la 15 posturi TV.