Nume
Parola
Vizualizări: 7694
Ruta cultural-turistică R. Moldova-România „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt” va fi prezentată la Bălți, în cadrul unui atelier de lucru
Bălți, 2 Martie 2020 — Agenția de Investiții a Republicii Moldova organizează un atelier de lucru cu genericul „Ruta cultural-turistică R. Moldova-România «Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt»”. Evenimentul va avea loc marți, 3 martie, începând cu ora 10:30, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională Nord (Piața Vasile Alecsandri, 8, Bălți).

În cadrul evenimentului, reprezentanți ai Asociației Naționale a Ghizilor din Republica Moldova vor prezenta ruta cultural-turistică R. Moldova-România „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt”. La rândul lor, reprezentanți ai Federației Mondiale a Asociațiilor Ghizilor de Turism (WFTGA) vor vorbi despre rolul ghidului și abilitățile de bază, precum și despre poziționarea grupului și interacțiunea dintre ghid-obiect-grup.

La atelierul de lucru au fost invitați să participe ghizi turistici din nordul Republicii Moldova. Sunt invitați și reprezentanți ai mass-media din regiune. Agenda atelierului de lucru este atașată.

Ruta turistică „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt” a fost elaborată prin parteneriatul dintre Agenția de Investiții a Republicii Moldova și Ministerul Turismului din România și cuprinde obiective turistice și culturale din ambele țări, reprezentative pentru istoria domnitorului. Pentru a afla mai multe informații despre ruta turistică „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt”, vă recomandăm să vizionați interviul doamnei Steliana Cojocariu, consilier principal în Ministerul Turismului din România, pentru Moldova Business Week 2019, pe canalul YouTube al Agenției de Investiții: https://www.youtube.com/watch?v=t5zfDUHv8Xo

www.adrnord.md