Nume
Parola
Vizualizări: 1182
Trevolution Group anunță o creștere de 79% a vânzărilor de bilete SUA-Moldova și SUA-România în 2022
Chișinău, 4 Aprilie 2023 — Trevolution Group, compania care gestionează serviciile și platformele International Travel Network, Asaptickets, Skyluxtravel și alte branduri de turism, anunță o creștere semnificativă a vânzărilor de bilete către SUA-Moldova și România. În 2022, compania a vândut cu 79% mai multe bilete spre aceste destinații, comparativ cu anul precedent.

Cele mai populare destinații din Statele Unite către România și Moldova au fost Chișinău, București, Cluj-Napoca și Timișoara. Cei mai mulți pasageri au călătorit din Chicago, New York, Miami, Los Angeles și Atlanta.

Cea mai populară rută a Trevolution Group pe rutele SUA-Moldova și România în 2022 este un zbor din Chicago către Chișinău. În plus, numărul de bilete vândute pe rutele New York-București, New York-Chișinău, Miami-București și Los Angeles-București a crescut de mai mult de două ori față de anul precedent.

Compania raportează o creștere semnificativă a ponderii biletelor simple rezervate pentru destinațiile din SUA către Republica Moldova și România, de la 15% la 26% în perioada 2022.

"Noi, la Trevolution Group, suntem încântați să vedem o creștere continuă a vânzărilor de bilete de avion din SUA către România și Moldova. Serviciile noastre se adresează în principal clienților care călătoresc pentru a-și vizita prietenii și rudele, agenții noștri comunicând cu clienții în limba lor maternă", a declarat Peter Vazan, vicepreședinte executiv pentru relații cu industria la Trevolution Group. "Ne angajăm să le oferim clienților noștri o gamă tot mai largă de opțiuni de călătorie."

Costul mediu al unui bilet la clasa economy pe zborurile SUA-România a fost de 896 USD, iar pe zborurile SUA-Moldova a fost de 1.050 USD în 2022. Costul mediu al unui bilet la clasa business pe aceste rute a fost de 3.133 USD și respectiv, 3.187 USD.

Compania anunță o creștere de 95% a numărului total de rezervări de grup în 2022, ajungând la o valoare totală de 936 milioane de dolari.

Grupul Trevolution a introdus recent un nou model de interacțiune cu furnizorii de bilete de avion (NDC) și, în cadrul acestui model, intenționează să emită peste 180.000 de bilete în cursul anului 2023.

___

Trevolution Group unește activitatea de turism a grupului Dyninno, care oferă produse și servicii financiare, de călătorie și de divertisment. Trevolution Group s-a impus ca lider în industria de turism, specializându-se în vizitarea prietenilor și a familiei. Trevolution Group este al cincilea cel mai mare consolidator de călătorii din Statele Unite, vânzând peste 70.000 de bilete de avion și pachete turistice în fiecare lună.