Nume
Parola
Vizualizări: 11062
FORUL OAMENILOR DE AFACERI MOLDO-ITALIAN în contextul vizitei Dlui Valeriu Lazar, Viceprim-ministru, ministrul economiei în Milano, Republica Italiană, în perioada 10-12 octombrie 2012
9 August 2012 — Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) aduce la cunoștință mediului de afaceri din Republica Moldova, că în perioada 10-12 octombrie 2012 va avea loc vizita Dlui Valeriu Lazăr, Viceprim-ministru, ministrul economiei al RM în Milano, Republica Italiană, cu ocazia celei de-a 2-a ediții a Reuniunii Internaționale a Participanților la EXPO Milano 2015. Activitatea va fi organizată în comun cu Ministerul Economiei al RM, Ambasada RM în Italia și Ambasada Italiei în RM, Confindustria Moldova și Camera de Comerț Moldo-Italiană.
Programul vizitei prevede întrevederi cu oficiali de rang înalt ai Guvernului italian, reprezentanți ai regiunii Lombardia și provinciei Milano. De asemenea, vor avea loc discuții cu membrii sectorului asociativ, reprezentînd businessul din regiune, precum ar fi : Confindustria, Confanpi (Confederația italiană a întreprinderilor mici și mijlocii, asociației de întreprinderi industriale și de servicii), Unioncamera Lombardia (asociația a 12 Camere de Comerț din regiunea Lombardia). În contextul vizitei, la data de 11 octombrie, se propune organizarea unui for al oamenilor de afaceri moldo-italian. Participanții din partea italiană din cadrul forului bilateral vor reprezenta următoarele sectoare:
• Agricultura (accentul se va pune pe agricultura ecologică);
• Eficiența energetică;
• Industria de mașini și echipamente;
• Industria ușoară.
În acest context, MIEPO invită reprezentanți ai mediului de afaceri din RM ce-și desfășoară activitatea în domeniile enunțate și care sunt interesați în dezvoltarea afacerilor cu reprezentanții business-ului italian, să participe la lucrările forului oamenilor de afaceri moldo-italian, constituind grupul de agenți economici din RM, care-l va însoți pe Dl Viceprim-ministru în vizita la Milano în perioada menționată. Doritorii să participe la evenimentul menţionat sunt rugaţi să completeze formularul și să-l transmită la adresele de e-mail: natalia.haidarli@miepo.md, natalia.haidarli@yahoo.com, office@miepo.md sau Fax: 224310.
Termenul-limită pentru înregistrare – 03.09.2012.
Pentru informații adiționale contactați-ne la nr. 24 36 83, e-mail: office@miepo.md. Persoana de contact – Natalia Haidarlî.

Autor: Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportulu

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă