Nume
Parola
Vizualizări: 7211
Igor Dodon a vizitat-o acasă pe celebra interpretă Nina Crulicovschi
24 Noiembrie 2012 — Renumita interpretă cu o voce inconfundabilă din Moldova, Nina Crulicovschi locuieşte în prezent la Chişinău, într-un apartament cu o odaie, pe care îl are drept moştenire de la tatăl său.
Uitată de toţi, inclusiv de conducerea ţării, artista încearcă să supravieţuiască din salariul de 220 de euro, pe care îl primeşte de la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti, Romania, unde activează deja de 15 ani. Măcinată de mai multe boli incurabile, artista, totuşi, îşi doreşte mult să realizeze un concert la Chişinău şi să bucure publicul moldovean cu noi piese muzicale.
Igor Dodon, fondatorul Fundaţiei de binefacere „Soluţia” a întreprins o vizită la domiciliul artistei pentru a o încuraja, precum şi pentru a-i acorda un posibil sprijin.
Igor Dodon a apreciat înalt talentul Ninei Crulicovschi şi contribuiţia la promovarea muzicii moldoveneşti peste hotarele ţării. Dodon a menţionat că va examina posibilitatea organizării la Chişinău a unui concert în cadrul Campaniei Naţionale „Iubesc Moldova”, precum şi va identifica posibilităţi în vederea efectuării unor investigaţii medicale la una dintre clinicile specializate din Europa.
Din numele Fundaţiei „Soluţia”, Igor Dodon a acordat interpretei un ajutor material.