Nume
Parola
Vizualizări: 4046
O jucărie de brad îl poate ajuta pe un copil să crească în braţele mamei
Chișinău, 20 Decembrie 2013 — Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei organizează târgul de caritate „De la mame pentru mame”. Evenimentul se înscrie în campania de Crăciun cu acelaşi generic şi va avea loc în incinta Centrul comercial „Atrium” (21 decembrie) şi „Baby Hall” (22 decembrie), între orele 11:00- 18:00. În cadrul său vor fi expuse jucăriile de brad confecţionate de participanţii la un eveniment de caritate, organizat pe data de 14 decembrie, dar şi de echipa de voluntari a Diaconiei.

Fondurile acumulate în urma târgului vor fi utilizate pentru amenajarea Casei de tranziţie, o locuinţă temporară pentru mamele orfane.

Omuleţi de zăpadă, globuri, brăduţi, cerbi şi multe alte jucării confecţionate din fetru, hârtie, mărgele, paiete abia aşteaptă să decoreze bradul de Crăciun al familiilor ce vor decide să le cumpere la târg. De fiecare jucărie este ataşat şi un mesaj sugestiv: „Mulţumesc! Datorită ţie voi creşte în braţele mamei!”.

Igor Belei, Director al Misiunii Sociale „Diaconia”: „Evenimentul din 14 decembrie a arătat că persoanele cu inima fierbinte pot încălzi gheaţa celor ce în virtutea vieţii actuale s-au născut într-un mediu nu tocmai favorabil. Împreună am devenit o familie mare şi primitoare, iar căldura inimilor noastre va fi transmisă în casele celor care vor cumpăra jucăriile de Crăciun. Astfel, vom deveni parte din viaţa şi viitorul copiilor asistaţi în cadrul programului „În Braţele Mamei”.”

În cadrul târgului de anului precedent, au fost expuse 400 de jucării de brad, iar din vânzarea acestora au fost acumulaţipeste 20 mii lei. Resursele au fost utilizate pentru asigurarea întreţinerii beneficiarilor Centrului Maternal “În braţele mamei”- cupluri mamă-copil aflate în dificultate.

Pentru contacte:
www.diaconia.md
E-mail: office@diaconia.md,
Tel: 022 46 32 28, 069474814,
Facebook: Diaconia Moldova