Nume
Parola
Vizualizări: 10218
INCASO vă invită la o lansare de carte, o carte bună!
Chisinau, 15 August 2014 — INCASO, liderul pieții de management al creanțelor mass market, este sponsor general al cărții ParaLELE, ale autoarelor Zina Zen și Vica Demici.
Lansarea mult așteptată se va desfășura sub egida editurii Cartier, la Librăria din Centru, astăzi, 15 august, ora 18:15. INCASO vine în întâmpinarea autoarelor și invită lumea bună la un eveniment frumos, cu oameni frumoși, cu minți enigmatice.
Veaceslav MÎRZA, directorul general, susține că este o oportunitate frumoasă pentru compania INCASO să sponsorizeze asemenea evenimente culturale: “La sigur cartea va avea un success incontestabil, mai ales că autoarele cărții sunt fete talentate”.
Evenimentul a fost posibil și datorită companiei producătoare de vinuri Mimi, care nu a rămas indiferentă față de îndemnul INCASO de a se alătura acestei inițiative frumoase.
INCASO salută astfel de inițiative de lansare de carte, iar acțiunea în cauză se înscrie în șirul întreg de activități sociale la care INCASO este și va fi prezent.
INCASO - Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor neperformante în categoria mass market și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi al agenţilor economici.

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso