Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 652 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 7764
27 Aprilie 2015 — Forul Internaţional „Răspunsul solidar la provocările globale – calea spre o lume echitabilă” a fost organizat, astăzi, la Moscova de partidul „Spravedlivaia Rossia” din Federaţia Rusă, formaţiune cu care Partidul Socialiştilor din RM a semnat un acord de colaborare. La For au participat reprezentanţi din mai mult de 35 de state din Europa, Asia şi America Latină.
Vizualizări: 7895
10 Aprilie 2015 — 10 aprilie, 2015

Deputaţii Partidului Socialiştilor, Vasile Bolea şi Grigore Novac, a depus, astăzi, o sesizare la Curtea Constituţională a ţării, invocînd drept motiv faptul că ieri, 9 aprilie, Guvernul RM şi-a asumat răspunderea politică în faţa Parlamentului RM pentru adoptarea unui pachet de legi cu privire la buget.

Este vorba despre legile ce ţin de politica bugetar-fiscală, bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat şi fondul de asigurări obligatorii în medicină pentru anul 2015.

Vizualizări: 8284
8 Aprilie 2015 — 8 aprilie, 2015

Deputaţii socialişti Igor Dodon, Zinaida Greceanîi, Vladimir Golovatiuc şi Radu Mudreac, au susţinut astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia au criticat politica bugetar-fiscală pentru anul 2015 şi au propus soluţii de alternativă.

Socialiştii susţin că economia Moldovei se află într-o situaţie dramatică.
Vizualizări: 7843
3 Aprilie 2015 — 3 aprilie, 2015

În cadrul vizitei de lucru în Federaţia Rusă, deputaţii Partidului Socialiştii, Igor Dodon şi Ion Ceban, au avut întrevederi cu reprezentanţi ai administraţiei Republicii Adîgheia, şi anume cu preşedintele Republicii Adîgheia, Aslan Thakuşinov, cu preşedintele Consiliului de Stat – Hase al Republicii Adîgheia,Vladimir Narojnîi, şi cu prim-ministrul republicii, Murat Kumpilov.


Părţile au pus în discuţie posibilităţile de colaborare între Republica Moldova şi Republica Adîgheia.
Vizualizări: 7805
2 Aprilie 2015 — 2 aprilie, 2015

Preşedintele Partidului Socialiştilor, deputat în Parlamentul RM, Igor Dodon, a avut, astăzi, o întîlnire cu primarul oraşului Krasnodar, Vladimir Evlanov.

În cadrul întrevederii Vladimir Evlanov a ţinut să sublinieze că în oraşul Krasnodar locuiesc în pace şi înţelegere reprezentanţii a 120 de popoare.
Vizualizări: 4925
2 Aprilie 2015 — 2 aprilie, 2015

O delegaţie moldovenească, condusă de Igor Dodon, Preşedintele Partidului Socialiştilor, deputat în Parlamentul RM, se află cu o vizită de lucru în regiunea Krasnodar la invitaţia partidului „Spravedlivaia Rossia”, cu care PSRM are încheiat un Acord de colaborare. În cadrul vizitei, deputaţii socialişti au avut o întrevedere cu preşedintele Adunării Legislative a regiunii Krasnodar, Vladimir Beketov, şi cu deputaţii parlamentului regional.
Vizualizări: 5138
20 Februarie 2015 — În cadurl vizitei de lucru la Moscova, întreprinse de liderul PSRM, Igor Dodon, şi candidatul independent pentru postul de başkan al UTA Găgăuzia, Irina Vlah, a avut loc întrevederea celor doi politicieni cu Preşedintele Dumei de Stat al FR, Serghei Narîşkin. Părţile au pus în discuţie probleme ce ţin de colaborarea interstatală, nivelul relaţiilor economice şi umanitare între cele două state şi alte chestiuni de interes comun.
Vizualizări: 5219
18 Februarie 2015 — Deputaţi, membri şi adepţi ai Partidului Socialiştilor au organizat, astăzi, o acţiune de protest, în cadrul căreia au cerut din nou crearea unei comisii parlamentare, care ar efectua investigarea modului de sustragere a banilor din Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank, precum şi desfăşurarea audierilor parlamentare pe cazurile date.

Protestul a avut loc în faţa sediului Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, unde astăzi au loc şedinţele comisiilor parlamentare.
Vizualizări: 5327
16 Februarie 2015 — Partidul Socialiştilor din Republica Moldova condamnă categoric autorităţile oficiale ale Moldovei pentru faptul că nu reacţionează la agravarea continuă a situaţiei din Moldova. Deprecierea leului, iniţiată de Banca Naţională a Moldovei sub conducerea lui Dorin Drăguţanu, a căpătat un caracter de dezastru.
Vizualizări: 5012
5 Februarie 2015 — Astăzi, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, deputat în Parlamentul RM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Cehe în Moldova, Jaromir Kvapil.

În cadrul întrevederii dl.