Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 832 comunicate de presă
  • 137 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 403
Chișinău, 16 Iulie 2021 — Viaţa orașului Sîngera și localităților din componența sa: Revaca și Dobrogea, este, cu siguranță, altfel după realizarea proiectului „CONSORȚIU PENTRU BUNA GUVERNARE”, scopul căruia a fost de a crește gradul de implicare a tinerilor în viața publică prin activități precum ateliere de lucru şi informare, concurs de mini proiecte locale, activități de cunoaștere şi analiză critică a structurii şi activității APL, participare la procesul decizional şi informarea activă a publicului.

Derulat din luna mai curent, cu susținerea financiară a proiectului AGREED - Activarea Reformei Guvernării pentru Îmbunătățirea Dezvoltării- „CONSORȚIU PENTRU BUNA GUVERNARE”, promovează dezvoltarea personală a tinerilor, activismul civic şi dezvoltarea comunității în general.
Vizualizări: 478
Chișinău, 14 Iulie 2021 — Proiectul „Contribuție la monitorizarea implementării a reformei poliției și informarea publicului cu privire la aceasta din perspectiva persoanelor cu dizabilități” își propune drept scop să contribuie la evaluarea Strategiei de dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020, să ofere informații, în formate accesibile, despre rezultatele reformei și să dezvolte „poduri de comunicare” între autorități și comunitățile persoane cu dizabilități.

Obiectivele proiectului sunt:
O1: Campanie de informare privind rezultatele reformei poliției prin prisma materialelor accesibile și pe canale dedicate ale comunităților persoanelor cu dizabilități.

Vizualizări: 902
Chișinău, 9 Iulie 2021 — A apărut nr. 2 (30) / 2021 al Buletinului Informativ „Pro Accesibilitate!
Vizualizări: 676
Chișinău, 8 Iulie 2021 — Alianța INFONET anunță rezultatele intermediare ale campaniei de educație civică și electorală „Incluziunea socială a alegătorilor cu dizabilități între așteptări, bariere, obstacole, declarații, promisiuni, realizări și valori împărtășite”

Scopul proiectului
Sporirea gradului de înțelegere al reprezentanților APL și al concurenților electorali a necesităților speciale ale persoanelor cu deficiențe, creșterea culturii politice și promovarea unui comportament pro-activ în realizarea drepturilor electorale în bază de egalitate.

Obiectivele proiectului
O1: Campanie de informarea a APL privind condițiile de accesibilitate și egalitate în realizarea drepturilor electorale a persoanelor cu deficiențe.
Vizualizări: 412
Chișinău, 1 Iulie 2021 — Conform datelor Casei Naționale de Asigurări Sociale, la 1.01.
Vizualizări: 441
Ungheni, 30 Iunie 2021 — Peste 20 de reprezentante ale ONG-urilor, Grupurilor de Inițiativă Locală și Autorităților Publice Locale din șase comunități ale raionului Ungheni, au participat, la 29 iunie 2021, la instruirea în domeniul Scrierii proiectelor comunitare. Acest eveniment face parte din proiectul „Parteneriate locale pentru abilitarea femeilor din raioanele Cahul și Ungheni”.
Vizualizări: 543
Cahul-Chișinău-Ungheni, 28 Iunie 2021 — A treia ședință a Platformei femeilor active din raioanele Cahul și Ungheni a reunit, la 24 iunie 2021, peste 40 de participante și participanți – primare, consiliere locale, lidere de organizații ale societății civile locale – din cele două raioane partenere ale proiectului. Evenimentul face parte din proiectului „Parteneriate locale pentru abilitarea femeilor din raioanele Cahul și Ungheni.
Vizualizări: 521
Chișinău, 27 Iunie 2021 — A apărut nr. 1 (29) / 2021 al Buletinului Informativ „Pro Accesibilitate!
Vizualizări: 415
Chișinău, 24 Iunie 2021 — Alianța INFONET anunță lansarea ciclului de prelegeri „Conferințele Accesibilității”.

Legea nr.
Vizualizări: 474
Cahul-Chișinău-Ungheni, 22 Iunie 2021 — În jur de 20 reprezentante ale ONG-urilor, grupurilor de inițiativă locală și APL din 6 localități ale raionului Cahul, au participat la o instruire în domeniul Scrierii proiectelor comunitare. Cele șase comunități din raionul Cahul – comunele Andrușul de Jos, Larga Nouă, Slobozia Mare, Zârnești, Văleni și orașul Cahul, s-au îmbogățit cu femei active și lidere comunitare care dețin competențe în scriere de proiecte și atragere de fonduri pentru rezolvarea problemelor de gen.