Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 666 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 1588
24 Martie 2023 — AO „EzzyLink” este o organizație nonprofit, creată la 13 octombrie 2021. Din luna martie 2022, Asociația oferă ajutor umanitar și asistență refugiaților din Ucraina, familiilor social vulnerabile din Republica Moldova, copiilor și persoanelor cu nevoi speciale, populației rome.
Vizualizări: 3123
Bălți, 12 Noiembrie 2022 — Concursul regional de materiale jurnalistice pe subiecte comunitare „Reporter în localitatea ta”, ediția 2022, este lansat de Agenția DECA-press.

La concurs pot participa tineri din raioanele Glodeni, Sângerei, Fălești, Râșcani și municipiul Bălți, care vor participa la sesiunile de instruire, organizate la Bălți în perioada 24 octombrie – 1 decembrie de Agenția DECA-press și vor publica articole pe platforma de jurnalism comunitar

Vizualizări: 2810
Bălți, 4 Octombrie 2022 — Asociația Obștească „Caroma Nord” anunță concurs de selectare a unui expert sau grup de experți care să ofere servicii de instruire și consultanță pentru reprezentanții autorităților locale din 5 raioane privind bugetarea participativă și bună guvernare.  

Instruirile vor avea loc în cadrul proiectului ”EU4Accountability - Societatea civilă împuternicită pentru o mai mare responsabilitate socială în Moldova”, proiect implementat de un consorțiu format din trei organizații: EPD - Parteneriatul European pentru Democrație, ALDA - Asociația Europeană pentru Democrație Locală și PIN- Organizația neguvernamentală cehă People in Need.
Vizualizări: 3261
Bălți, 5 Septembrie 2022 — Licitație deschisă pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului privind specializarea inteligentă în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova

https://achizitii.
Vizualizări: 10393
3 Iunie 2016 — Localitățile de pe ambele maluri ale râului Nistru pot obține suport financiar european pentru a-și moderniza instituțiile sociale sau infrastructura. Finanțarea în valoare de până la 150.
Vizualizări: 11103
Bălți, 4 Aprilie 2016 — Asociația Obștească „Caroma Nord” implementează în perioada decembrie 2015-iunie 2016 proiectul ”Responsabilitate şi parteneriat prin implicare în comunitate” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.


Pentru realizarea cu succes a acestui proiect, Asociația Obștească „Caroma Nord” planifică:
1.
Vizualizări: 10750
Bălți, 4 Decembrie 2015 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord anunță trei concursuri în cadrul proiectului „Crearea sistemului integrat de dezvoltare durabilă a sectorului apicol în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Guvernul României prin intermediul Programului României de Cooperare pentru Dezvoltare.

INFORMAȚII DETALIATE:

► Selectarea unei companii care va organiza CAMPANIA DE INFORMARE ȘI CONȘTIENTIZARE de promovare a unui mod sănătos de viață prin consumul produselor apicole ecologice // http://adrnord.
Vizualizări: 10792
29 Mai 2015 — La 31 mai 2015 expiră termenul pentru propunerea candidaţilor la Premiul Naţional de Etică şi Deontologie Profesională Jurnalistică

La 31 mai 2015 expiră termenul pentru propunerea candidaţilor la Premiul Naţional de etică şi deontologie profesională jurnalistică, instituit anul acesta de Consiliul de Presă din Republica Moldova. Premiul va fi acordat în rezultatul unui concurs destinat instituțiilor mass-media, după o monitorizare pe parcursul anului cu participarea publicului şi a unui grup de experţi.
Vizualizări: 8522
Chisinau, 11 Iulie 2014 — I.    Context

Fundația Est Europeană Moldova (FEE) în cooperare cu Ministerul Educației, cu suportul financiar al Comisiei Europene și prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA realizează Programul eTwinning Plus Moldova pe parcursul anului 2014.
Vizualizări: 13023
Bălți, 24 Octombrie 2012 — Reprezentanța WINROCK în R. MOLDOVA în parteneriat cu ASOCIAȚIA FEMEILOR DE AFACERI din municipiul Bălți anunță CONCURSUL PLANURILOR DE AFACERI.