Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 683 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 10658
4 Mai 2016 — Publicațiile Națiunilor Unite vor fi disponibile pe platforma iLibrary a Națiunilor Unite (http://www.un-ilibrary.

Vizualizări: 11107
mun. Chisinau, 9 Noiembrie 2015 — Campania de abonare - 2016 la revista „Monitorul Fiscal FISC.md”se va desfăşură sub genericul „5 ani alături de contribuabilii oneşti”.
Vizualizări: 10339
Chişinău, 29 Iunie 2012 — Proiectul „Gestionarea eficientă a migraţiei de muncă şi a calificărilor” a editat prima ediţie a Buletinului informativ bianual, care consemnează activităţi-cheie ale acestei iniţiative care se axează pe dezvoltarea capacităţilor partenerilor naţionali din Republica Moldova şi Ucraina în vederea reglementării migraţiei de muncă şi promovării revenirii durabile a lucrătorilor migranţi, cu o atenţie deosebită acordată consolidării capitalului de resurse umane şi prevenirii pierderii de calificări.

Subiectele ediţiei sunt:

• Republica Moldova la Bruxelles: vizită de studiu pentru schimb de experienţă şi consolidare de cunoştinţe în managementul migraţiei de muncă

• Cunoştinţe, abilităţi şi instrumente practice în aplicarea acordurilor bilaterale de securitate socială: Securitatea socială pentru migranţii din Republica Moldova

• Mesajul Dlui Sergiu Sainciuc, Viceministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Preşedintele Comitetului de Supraveghere al proiectului „Gestionarea eficientă a migraţiei de muncă şi a calificărilor”

• Agenţiile private de ocupare a forţei de muncă şi partenerii lor învaţă cel mai bine prin dialog: Agenţiile private de ocupare a forţei de muncă din Moldova doresc să-şi extindă rolul pe pieţele de muncă locale şi internaţionale

• Validarea învăţării non-formale şi informale: Calificările şi abilităţile migranţilor şi non-migranţilor trebuie valorificate

• Migraţia forţei de muncă are nevoie de statistici sigure şi relevante.
Vizualizări: 13990
Chisinau, 5 Mai 2012 — „Manualul de jurnalism”, pe care îl puteți descărca mai jos, a fost elaborat de cunoscutul ziarist armean Mark Grigoryan și conţine recomandări şi sfaturi practice privind tehnicile de abordare şi de scriere în diferite genuri ale jurnalismului – de la ştire până la articolele analitice şi investigaţiile jurnalistice.

Fiece gen este analizat în cadrul concret al jurnalismului practicat în spaţiul postsovietic, precum şi al jurnalismului occidental.
Vizualizări: 11243
Chisinau, 26 Aprilie 2012 — Lucrarea, pe care o puteți descărca mai jos, e pentru cei cu spirit de inițiativă. Autorii lucrării sunt Adrian Rîndașu și Răzvan Mitocariu.
Vizualizări: 9801
Chisinau, 26 Aprilie 2012 — Mai jos puteți descărca lucrarea expertului IDIS, Leonid Litra „Efectele schimbării sistemului electoral în Republica Moldova” in format PDF. Lucrarea a aparut cu sprijinul financiar al Fundaţiei Friedrich Ebert.